Velká encyklopedie čokolády přehled
Christine France , Christine McFadden

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká encyklopedie čokolády. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Velká encyklopedie čokolády v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)