Velká encyklopedie Ericha von Dänikena - Fantastické perspektivy lidstva přehled
Joan Carol Dennison Vinge , Ulrich Dopatka
Ulrich Dopatka podává pomocí 1500 hesel, přehledných článků a početných vyobrazení přehled o stavu bádání a diskusí do roku 1997. Fakta, prameny, indicie a hypotézy jsou předkládány všeobecně srozumitelně a kniha je tak obsáhlý zdroj informací pro každého, kdo si pokládá otázku, zda byli bohové astronauty.
Literatura světová Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: 1999 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Die Grosse Erich von Däniken Enzyklopädie, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká encyklopedie Ericha von Dänikena - Fantastické perspektivy lidstva. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Velká encyklopedie Ericha von Dänikena - Fantastické perspektivy lidstva v seznamech
Ve své době to byl zdroj velkých informací o astroarcheologii a všech článků, statí a dokumentů na téma Byli bohové astronauti?. V roce 2010 již vyšla druhá encyklopedie, rovněž od Ulricha Dopatky a ta obsahuje již více informací a je vidět, že za tu dobu se myšlení vědců i nevědců dostalo o notný kus dál.