Velká obrazová všeobecná encyklopedie přehled
James Hughes
Tato publikace představuje svým uspořádáním a výběrem informací alternativu k dosud vydávaným encyklopediím. Encyklopedie je uspořádana podle oborů, každá kapitola je zakončena abecedně řazeným slovníčkem a rejstříkem význačných osobností včetně doplňujících údajů umožňujících rychlý přístup k požadovaným informacím. 350 grafů, 400 tabulek, časová osa zahrňující období od roku 15 000 př. n. l. až do dnešních dnů s údaji o nejvýznamnějších událostech a objevech ve filozofii, vědě, literatuře, výtvarném umění a architektuře, 1150 ilustrovaných medailonů, 3600 významných osobností, 200 barevných ilustrací a 250 barevných map.... celý text
Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: 2007 , Svojtka & CoOriginální název:
Desk Reference Encyklopedia, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká obrazová všeobecná encyklopedie. Přihlašte se a napište ho.
Výborná kniha. Oblíbil jsem si hlavně zadní část kde jsou krásně zobrazeny státy světa a nejdůležitější historické události spolu s hospodářstvím.
V době internetové mi takovýto typ encyklopedií připadá zbytečný. Mám jí doma už několik let, ale nikdy jsem jí nepoužil, poradit se strýčkem Googlem je jednodušší. Nehodnotím a věnuji do knihobudky.
Kniha Velká obrazová všeobecná encyklopedie v seznamech
Super pro děti a mládež, která nechce jen sedět na internetu. Sama jsem se v ni hodně naučila.