Velké tajnosti přehled

Velké tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373468/bmid_velke-tajnosti-jHT-373468.jpg 4 17 17

Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace… Nová faktografická knížka Arnošta Vašíčka především o současných senzačních objevech. Mimozemšťané z planiny Nazca – Tajemství Opičího boha – Ostrov čarodějů – Jeskyně tisíců sluncí – Ještěři bytosti – Zóna nadpřirozena – Démoni z neznáma... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velké tajnosti. Přihlašte se a napište ho.

emilieselden
19.04.2024 3 z 5

Již několikátá kniha, kterou jsem od autora přečetla a opět nezklamala.

wooloong
14.02.2023 3 z 5

Když jsem kdysi viděla film Vzpomínky na budoucnost, byla jsem doslova uchvácená. Od té doby jsem přečetla spoustu knížek na podobné téma, především Součka jsem si oblíbila, ale ačkoli mám pana Vašíčka ráda, přijdou mi ty záhady už přeci jen trochu vyčpělé.

cérka
06.05.2022 3 z 5

Před pár lety jsem podobné knihy přímo vyhledávala a hltala jednu záhadu za druhou. S odstupem času jsem už mnohem více skeptická, nicméně pořád zvědavá.

Když jsem si hledala knihu pro letošní Čtenářskou výzvu (2022) s tématem: kniha, jejíž autor je o 22 let starší než já, padla má volba právě na pana Vašíčka. Z těch mála možností mi přišel naprosto nejlepší.
Nebyla to špatná volba, jen jsem asi zrovna šahla po průměrné knize.

"Současné senzační objevy" mi hold už nepřijdou tak senzační a nejsou mi ani neznámé. Věda a výzkum za těch pár let hodně postoupili a já už nemám nad čím žasnout.
Navíc některým záhadám je zde věnováno až zbytečně moc prostoru. Bohužel na úkor těch méně známých.

Další výzva splněna. Tady je to opravdu jen o té fajfce :(

Kniha Velké tajnosti v seznamech