Velký experiment přehled

Velký experiment
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314149/bmid_velky-experiment-Hjk-314149.jpg 5 9 9

Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment. Existují další časové osy, v nichž tento experiment nebyl úspěšný. Ale vy, vaše verze, s níž vedeme tuto konverzaci, je úspěšná, a proto procházíte procesem vzestupu. Informace, které v této knize sdílíme, považujeme za nejvhodnější vibrační shodu pro stav, v němž se právě teď nacházíte. Zatímco poskytujeme informace, vždycky se díváme na vibrační úroveň většiny těch, u nichž předpokládáme, že text budou číst. Děláme to proto, abychom vám poskytli verzi pravdy, jež vám nejlépe poslouží k získání přístupu k vašemu nejvyššímu potenciálu. Jsme opravdu nadšení, že se pouštíte na tuto cestu! Toto okno v čase oplývá úžasným potenciálem, jenž je limitován pouze vaší představivostí. Největší výzvou pro vás bude zbavit se zábran způsobených vašimi hodnoceními a přesvědčeními. Vězte, že je možné cokoliv. A o tom všem je vzestup. Jakmile zjistíte, že navzdory všemu „negativnímu“, hrám či manipulacím – jste to vy, kdo je tvůrcem bytí, můžete změnit svou verzi reality. A pokud vás bude dost, kdo se rozhodnou pro jinou verzi skutečnosti, pak se vytvoří zcela nová časová osa, kterou následují změny v současných událostech. A to všechno vede k úplně novému světu. Takže – zbývá udělat pouze jednu věc: Sněte svůj nejkrásnější sen!... celý text

New Age
Vydáno: , Anch-books

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velký experiment. Přihlašte se a napište ho.

Ophelie
26.05.2023 5 z 5

Tato kniha mě opravdu hodně mile překvapila a jsem ráda, že ji mám ve své knihovně, protože se k ní určitě budu vracet. Je to ten typ knih, které můžete po čase číst znovu a znovu a vždy tam objevíte něco pro vás "nového", co jste předtím "přehlédli" apod. Díky této knize jsem se začala více zajímat o Plejáďany, Hathory i Arkturiány. Líbí se mi, jaký nevšední pohled nám autoři v knize nabízí - pohled na svět, náš život, na sebe sama, na dění ve světě i v našem životě. Kniha asi úplně neosloví rozumové pragmatiky, kteří co si neosahají, to neexistuje :-) Ale přesně, jak je v knize psáno - vezměte si každý z přečteného to "své" a zbytek klidně zahoďte. Rozhodně tuto knihu doporučuji k přečtení.

Aaron Lewis
18.08.2021 5 z 5

Docela milé překvapení, tentokrát šli Plejáďané přímo k věci, což bylo moc fajn, poslali i vícero jiných mimozemšťanů (Kasiopenai:)). Co si pamatuju, koukala jsem vždycky jen na Orion a teď na Kasiopeu. Určitě nejsem z Plejád:). Jinak mi hodně potvrdili, co říká Abraham, nejdůležitější je, jak ty se ohledně toho cítíš. Každý máme svojí pravdu a když se do ničeho nutíš, tak věci jen zhoršíš:).

Mám fajn meditační zvuky díky Tomovi, u jednoho mě docela i bolela hlava, ale pak mě hned přešla:), no jsem zvědavá, jestli budu mít nějaký multidimenziální zážitek (kromě mých divných snů:)). A pak ta představa tý budoucnosti:). Měla jsem jeden zajímavý záblesk, ale zatím s lítostí musím říct, že se nesplnil...

stastnyctenar
05.10.2020 5 z 5

Zajímavá kniha. Díky ní se dál informuji o Arkturianech (o Horthonech) a o Plejáďanech. Jsou to věci k velkému zamyšlení. Vřele doporučuji.

Kniha Velký experiment v seznamech