Velký mrtvý (Integrál), knihy V až VIII (Limitované vydání) přehled

Velký mrtvý (Integrál), knihy V až VIII (Limitované vydání)
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549595/bmid_velky-mrtvy-integral-knihy-v-az-viii-limitovane-vydani.png 5 3 3

Epický a překvapivý závěr Velkéno Mrtvého, jedinečné série, která dovedně mísí fantazii a postapokalyptický svět. Je to příběh stejně tajemný jako ambiciózní, reflektující ekologická a sociální témata naší doby. Příběh napsal mnohokrát oceňovaný Régis Loisel, autor Petra Pana, brilantně nakreslil Vincent Mallié.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Josef Vybíral

Le grand Mort (Intégrale I), Tomes V à VIII, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velký mrtvý (Integrál), knihy V až VIII (Limitované vydání). Přihlašte se a napište ho.

GoodGames
04.12.2024 5 z 5

Ešte lepšie ako skvelá prvá kniha! Veľmi silný postapokalyptický príbeh, v ktorom sa chovajú postavy naozaj uveriteľne. Svieže fantasy prvky a Velký mrtvý v tomto žánri dokazuje, že to ide aj bez drakov či elfov. Síce je tu akcie veľmi málo, no napätie by sa dalo krájať a veľmi sa mi páčila nepredvídateľnosť celého príbehu. Jednoducho som ani len netušil, čo sa vlastne bude diať ďalej a to mám naozaj rád. Skvelé a rozhodne jeden z komiksov roka. Pochváliť musím aj spracovanie knihy a kvalitný preklad. Pre zaujímavosť - Vo Francúzsku sa celkovo jedná o veľmi úspešnú a populárnu sériu, ktorej posledný diel obsadil v TOP100 najobľúbenejších komiksoch za rok 2019 pekné 26. miesto, predposledný diel obsadil 50. miesto a diel predtým 27. miesto.

Kniha Velký mrtvý (Integrál), knihy V až VIII (Limitované vydání) v seznamech

Autoři knihy