Venom mezi světy přehled

Venom mezi světy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535467/bmid_venom-mezi-svety-660c12fe64e96.jpg 4 8 8

Venom série

DO VENOMOVA ŽIVOTA VTRHNE NEBEZPEČNÝ OBRNĚNÝ PADOUCH JMÉNEM VIRUS! A CHYSTÁ SE EDDIEHO BROCKA PŘIPRAVIT O VŠECHNO, CO JE MU DRAHÉ. O syna, symbionta a dokonce i o vlastní život. Jejich bitva se však vymkne kontrole a Venom se tak ocitá na úplně jiném bojišti – v docela jiné realitě! Jako kdyby tato nová hrozba nestačila, zkříží Eddie a Dylan cestu v alternativním – a nesmírně nebezpečném – světě dalšímu děsivému nepříteli. Naštěstí však potkají i nové spojence a někteří jim budou víc než povědomí – a jednoho z nich pak bude Eddie opouštět s hodně těžkým srdcem! Jen co se dozví víc o této prapodivné dimenzi a děsivém padouchovi jménem Kodex, čeká Venoma nelehké rozhodnutí... OBSAHUJE SEŠITY VENOM (2018) č. 26–30 A MATERIÁL Z FREE COMIC BOOK DAY 2020 (SPIDER-MAN/VENOM) AUTORŮ DONNYHO CATESE, IBANA COELLA, JUANA GEDEONA, LUKEA ROSSE, RYANA STEGMANA, JP MAYERA, JESUSE ABURTOVA A FRANKA MARTINA.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Venom mezi světy. Přihlašte se a napište ho.

DennisMoore
předevčírem 5 z 5

Ano, ano, ano, prosím! Pokud máme dostávat další příběhy z mnohovesmírů, ať jsou takhle kvalitní. Ať nepřetékají zbytečnými nápady, které nedávají moc smysl a slouží hlavně pro pobavení, ale ať jsou chytré, nechybí jim srdce, dovedou pobavit, překvapit i nefalšovaně dojmout.

Ivan Kučera
25.10.2024 3 z 5

Po príjemne komornom a v rámci mainstreamových možností dokonca až light hororovom Venomovom ostrove sme zase tam, kde sme nechceli byť. Keď neviete kudy kam, siahnite po pohrávaní si s realitou. Veru tak, na scénu prichádzajú obľúbené i nenávidené alternatívne vesmíry. Z Reeda Richardsa sa stal bradatý deduško a Juggernaut je v tíme s Wolverineom. Prihoďte dve tony akcie (ideálne tri tony akcie) a nič nemá dôsledky, čiže možno prídete o ruku, ale nebojte sa, napokon vám ju vrátia späť. Skombinovali nekombinovateľné. Kresba fajn a scenár má svoje momenty, čiže na 3* to má, ale nič viac. Táto séria ma zo začiatku nalákala na temnotu a psychologickú prepracovanosť, lež časom ma jednotlivé albumy začali sklamávať. No musím uznať, že po remeselnej stránke je to bez debaty slušný štandard. Čo by za to mnohé iné série dali.

mirec88
02.10.2024 5 z 5

A ja som si myslel, že to je posledný diel série a ako šeredně som sa mýlil a o dva mesiace vychádza posledný. Tam bude vyvrcholenie celého príbehu. Tak k tomuto dielu: no tak toto bola alternatívna realita ako hrom, bolo tu množstvo prekvapivých postáv ako na strane klaďasov, tak aj záporákov, bolo to akčné, nečakané, super temné, neskutočne nápadité, aj hlboko psychologické. Pri závere som bol pekne rozcítený, takže pecka. Akurát mám jednu nezodpovedanú otázku: kam sa stratil Maker? A posledné dva panely už nás pripravujú verím na veľkolepý posledný diel. Ale to až o dva mesiace. Odporúčam, skvelá séria a patrí medzi moje obľúbené. Fakt si to udržuje v mojich očiach vysoko nastavenú kvalitu. Kresebne to bola tiež paráda kochal som sa jednotlivými symbiontmi a aj atmosférou a okolím alternatívnej reality. Pecka.

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024

Kniha Venom mezi světy v seznamech

Donny Cates
americká