Věř na lásku přehled
Dominika Kirschová
![Věř na lásku Věř na lásku](https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70033/ver-na-lasku-70033.jpg?v=1299865921)
Ke svým sedmnáctým narozeninám dostane sympatická a trochu nesmělá Natálie dárek, který si již dlouho přála. Zdá se, že jí změna image otevře nové nečekané možnosti - začne se o ni zajímat škoní idol Richard. Ale mise ještě není splněna...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věř na lásku. Přihlašte se a napište ho.
![1v8na 1v8na](https://www.databazeknih.cz/img/users/62_/62664/m_1v8na-ZIk.jpg?v=1666705736)
27.10.2014
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Příběh byl vynikající. Přečetla jsem ho v práci za osmihodinovou pracovní dobu, jedním dechem. Nejvícse mi líbil Rendy, byl milý a čestný. Zato Richarda bych zaškrtila hned z fleku.
Kniha Věř na lásku v seznamech
v Mé knihovně | 7x |
Nalákaly mne komentáře níže a vysoké procento, knihu jsem sehnala z druhé ruky (ebook není) a bohužel mne zklamala. Vůbec jsem ji nedočetla. Kniha podle mne působí zastarale, až příliš odpovídá době, kdy byla sepsaná, možná spíš snad ještě i době o deset let méně. Nepůsobí nadčasově a snadno zastará tím stylem psaní. Mnohé rozhovory mi připadaly trapné, situace taky. Zkrásnění díky zapleteným copánkům? No nevím. Hlavní hrdinka si mne nezískala. Příběhu chyběla hloubka a zajímavost, proto jsem knihu nedokázala číst dál.