Věra, Nika a sedm babiček přehled
Ivona Březinová
Čtení o dvou kamarádkách - spolužačkách, které si svérázně poradily s neúplností svých rodin. Věra a Veronika jsou nejlepší kamarádky, které chodí do stejné třídy i na kroužek gymnastiky. Chtěly by být spolu i doma jako opravdové sestry. A jelikož Věra nemá maminku, a Nika zase tatínka, rozhodnou se dát své rodiče dohromady. Vyjde jim jejich plán? A jak se s celou situací vyrovnají samy holky? Bylo by přece bezva mít úplnou rodinu a sedm babiček k tomu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věra, Nika a sedm babiček. Přihlašte se a napište ho.
"Z pravěku"
Žít v neúplné rodině může mít dopad na dítě, protože mu může chybět druhý rodič, ale také to může být někdy zábava pokud potkáte někoho, kdo je na tom úplně stejně.
Věra a Veronika, spolužačky, každá má jednoho rodiče a rozhodnou se ty své dát dohromady. Proč má jedna rodina sedm babiček?
Knižku jsem dostala za vysvědčení ve třetí třídě. Četla jsem ji několikrát a hlavní zápletku jsem si pamatovala do teď. Nyní jsem si jen osvěžila detaily. Pro malé slečny je to hezká pohádka.
Kniha Věra, Nika a sedm babiček v seznamech
2016 | Řvi potichu, brácho |
2007 | Jmenuji se Martina: Jsem bulimička |
2006 | Lentilka pro dědu Edu |
2007 | Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka |
2005 | Básník v báglu |
Pěkná knížka pro děti, která pobavila a zahřála u srdce i mě, přestože už dávno dítětem nejsem. Určitě je to moc fajn příběh pro malé čtenáře. Vysvětlí jim i některé věci, se kterými se asi nesetkají každý den.