Věra, Nika a sedm babiček přehled

Věra, Nika a sedm babiček
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510991/bmid_vera-nika-a-sedm-babicek-Ipy-510991.jpg 4 40 40

Čtení o dvou kamarádkách - spolužačkách, které si svérázně poradily s neúplností svých rodin. Věra a Veronika jsou nejlepší kamarádky, které chodí do stejné třídy i na kroužek gymnastiky. Chtěly by být spolu i doma jako opravdové sestry. A jelikož Věra nemá maminku, a Nika zase tatínka, rozhodnou se dát své rodiče dohromady. Vyjde jim jejich plán? A jak se s celou situací vyrovnají samy holky? Bylo by přece bezva mít úplnou rodinu a sedm babiček k tomu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věra, Nika a sedm babiček. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

Snílek1980
14.08.2024 5 z 5

Pěkná knížka pro děti, která pobavila a zahřála u srdce i mě, přestože už dávno dítětem nejsem. Určitě je to moc fajn příběh pro malé čtenáře. Vysvětlí jim i některé věci, se kterými se asi nesetkají každý den.

simca9342
01.01.2024 5 z 5

"Z pravěku"
Žít v neúplné rodině může mít dopad na dítě, protože mu může chybět druhý rodič, ale také to může být někdy zábava pokud potkáte někoho, kdo je na tom úplně stejně.
Věra a Veronika, spolužačky, každá má jednoho rodiče a rozhodnou se ty své dát dohromady. Proč má jedna rodina sedm babiček?


nicolettkaa
28.04.2022 4 z 5

Knižku jsem dostala za vysvědčení ve třetí třídě. Četla jsem ji několikrát a hlavní zápletku jsem si pamatovala do teď. Nyní jsem si jen osvěžila detaily. Pro malé slečny je to hezká pohádka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věra, Nika a sedm babiček v seznamech

v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst1x