Ozvěna krve přehled
Isabella Maldonado
Veranda Cruz série
1. díl
Detektiv Veranda Cruzová vede elitní protidrogový oddíl policie ve Phoenixu a má jediný, těžko splnitelný cíl: zničit nejmocnější zločinecký kartel na světě vedený Hectorem Villalobosem. Jen sama Veranda ví, že její posedlost kartelem má osobní a přísně tajný důvod – až do chvíle, kdy se její dvouletá práce v utajení zhroutí jako domeček z karet. Ona i její milovaná rodina se ocitnou v hledáčku obávaného drogového bosse Bartola a válka mezi strážci zákona a kartelem rázem získává velmi osobní příchuť. Tajná akce v poušti nabírá obrátky a Veranda s novým týmem z oddělení vražd je stále blíž. Dostat Bartola Villalobose je úkol číslo jedna, ale ani ona dosud netuší, jaké hrozivé tajemství se skrývá v minulosti… Je připravená vykoupit spravedlnost vlastním životem? Nová série od bestsellerové autorky, bývalé policistky a členky FBI Isabelly Maldonado.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Blood's Echo, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ozvěna krve. Přihlašte se a napište ho.
Sice pomalejší rozjezd, ale pak to nabralo nebezpečnou rychlost do samého konce. Kde jsem vydechla údivem a s myšlenkou na pokračování dalšího dílu…..kartel Villalobos určitě neřekl poslední slovo…není radno si s ním zahrávat…..
Závěr byl dech beroucí….
Detektiv Veranda Crusová je dočasně převelena z protidrogové jednotky na oddělení vražd, kde se vyšetřuje vražda jejího informátora. Do toho ke všemu se ještě dostala do hledáčku vnitřního oddělení, které prošetřuje její kroky při zásahu.
Její nový tým byl perfektní a hned si ho oblíbíte. Parťák Sam byl zlatíčko, byl Verandě oporou a choval se jako správný parťák.
Do toho si připočtěte sympaťáka Adama od hasičů, šťourala Diaze a celou temperamentní rodinu Verandy a vznikne vám pecka koktejlové čtení :-)
Napětí, akce, tajemství.
Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)
23.06.2024
Kniha Ozvěna krve v seznamech
2021 | Šifra |
2022 | Hadí oči |
2023 | Sokolník |
2024 | Zabij, nebo zemři |
2024 | Ozvěna krve |
ISABELLA MALDONADO má za sebou dvacetiletou velmi úspěšnou kariéru v bezpečnostních složkách a na těch knihách je to prostě znát. Je vidět, že ta ženská ví, o čem píše a ty její knihy tak díky tomu získávají mnohem větší profesionalitu, která sebou nese ruku v ruce extrémní čtivost. Prostě od toho neodejdete, dokud to nepřečtete. A tato kombinace je pro mě sázkou na jistotu. Vím, že nebudu číst něco nesmyslného, nelogického, žádné nereálné fantasmagorie.
Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků