Veronika Žilková: Dělte dvěma přehled
Petr Macek
Populární herečka i životem ostřílená žena a matka se u příležitosti 60. narozenin ohlíží za svým životem a kariérou. „Říkám si, jaký návod na život si čtenář asi odnese, pokud bude čerpat z mých vzpomínek. Jak se párkrát rozvést? Jak zvládat malé miminko, a přitom stihnout být nevěrný? Jak se vypořádat s pocitem nechtěného dítěte a s výchovou hraničící s krutostí? Doma mě učili – s nikým nespi! Slavná Irena Kačírková mi radila – vyspi se s každým, ať máš na co vzpomínat! Sama nevím, který návod je lepší…“ říká spisovateli a publicistovi Petrovi Mackovi v nejrozsáhlejší a nejintimnější životní zpovědi, ve které se nevyhýbá ani nejcitlivějším tématům a doposud nevyřčeným tajemstvím.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veronika Žilková: Dělte dvěma. Přihlašte se a napište ho.
Veronika Žilková mě nikdy moc nezajímala a její osobnost mi nebyla moc blízká....a přesto jsem tuhle knihu četla jedním dechem a se zaujetím. Člověk ji může obdivovat, odsoudit nebo obojí, ale rozhodně se nebude nudit. Dost odvážná kniha, některá tvrzení pro mě za hranou (hlavně o těch, co tu už nejsou s námi), ale to je věc vkusu. Knihu na 100 % doporučuji!
Knižní novinky (45. týden)
07.11.2021
Kniha Veronika Žilková: Dělte dvěma v seznamech
2019 | Pérák: Oko budoucnosti |
2021 | Veronika Žilková: Dělte dvěma |
2020 | Dominika Gottová: Můj táta Karel |
2015 | Sherlock Holmes - Hitlerův posel smrti |
2007 | Golemův stín |
Veroniku Zilkovou jsem měla vždycky zarazenou jako nudnou naivku. Jak jsem se spletla!