Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky přehled

Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93790/versovane-rozcvicky-pro-kluky-a-holcicky-93790.jpg 5 18 18

Kratičké říkanky provází veselé ilustrace a metodické popisy jednotlivých cviků. Všechny cviky jsou lehce zvládnutelné i pro nejmenší děti a není k nim třeba žádných speciálních pomůcek. V úvodu nalezneme přehlednou tabulku motorického vývoje dítěte v prvním roce a předškolním období.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky. Přihlašte se a napište ho.

muchomurka
08.09.2024 3 z 5

Pár básniček z knížky využiju, ale jinak znám mnohem lepší knížky. Také bych v knize ocenila obsah, protože hledat listování je zdlouhavé.

Ctirada
31.08.2023 4 z 5

Většina říkanek jde dobře "přes pusu" a verše bychom si mohli časem zapamatovat.

Popis cviků doprovází jednoduchý nákres - sice občas nedostatečný, ale cviky jsou natolik notoricky známé, že lze z popisu pochopit jak na ně. Chybí mi však informace, kolikrát cviky opakovat. (Knížka obsahuje 42 cviků. Když každému věnujeme aspoň 10 sekund, cvičení zabere skoro 10 minut, což je pro malé děti tak akorát, takže opakujeme 3x až 6x.)

Jako u většiny "praktických" knížek bych ocenila kroužkovou vazbu, aby se stránky při práci nezavíraly. (Knížku jsme naskenovali a promítáme na televizi.)

Knihu jednoznačně doporučuji, je to skvělý námět na smysluplnou aktivitu s dětmi.

Daněla
25.03.2021 4 z 5

V celku je knížka povedená. Většina básniček je fajn. Někdy by to chtělo lepší popis a vyobrazení cvičení.

Kniha Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky v seznamech