Svatba o Vánocích přehled
Melanie Moreland
Vested Interest: ABC Corp. série
Povinná četba pro všechny fanynky a fanoušky série Vested Interest! První ochutnávka příběhů hrdinů z nové generace BAM. Pro Braydena Rileyho a Addison Ridgeovou je to svatba snů: vzít si lásku svého života, mezi svými nejbližšími a nejdražšími, v nejsvátečnějším období roku. Co může být romantičtějšího než svatba o Vánocích? Všude panuje láska a pohoda… opravdu? Slídivá družička, potměšilý host a otec, který se nemůže smířit s odchodem dcery – to jsou zádrhele této neobvyklé svatby. A pak je tu ještě jedno vánoční tajemství, které nečekal dokonce ani Santa Claus. Když se k tomu všemu o svátcích přidá ještě sněhová bouře, jedna věc začíná být jasná: Vánoce už nikdy nebudou jako dřív…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
A Merry Vested Wedding, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatba o Vánocích. Přihlašte se a napište ho.
Tento díl série jsem přečetla rychle a jedním dechem.
Je to hodně oddechová záležitost.
Po přečtení série Vested Interest, jsem čekala trochu něco jiného. Tady ten příběh působil, jak vymetání zbytků z čajové linky ..... Sladké, emočně plochá linka, kde vše funguje v superlativech.
Nenadchlo, neurazilo. Další díly série považuji za lepší.
Knihu jsem si koupila až teď, kdy už mám všechny předešlé díly přečtené. Je to pěkná svatební vsuvka mezi rodiči a dětmi. Nejvíce byl zábavný Bentley, když se těžko smiřoval, že jeho princezna Addison se vdává a i když věděl, že Brayden je je pro ni ten pravý, nedokázal přenést přes srdce, že už nebude tolik potřebovat svého otce. Též to vyšperkovala i Grace s Jaxsonem, ale to je v samostatném dílu. Je to sice sladká pohádka, ale taková svatba prostě má být. Nasadit si růžové brýle a jen vnímat svatební den, který je vzpomínkou na celý život.
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
Kniha Svatba o Vánocích v seznamech
Tohle je přesně to, co říká anotace: ochutnávka, která má představit novou generaci. Prakticky nic moc se tu nestane, ale je to takové miloučké, heboučké, místy vtipné a ultimátně sladké. Doporučuju číst s tahákem v ruce, ánžto chlapci byli fakt plodní a vyznat se v těch harantech chce vyšší dívčí.
Rodokmen na konci článku: https://www.baronet.cz/aktualita/jak-se-orientovat-v-knihach-melanie-moreland-a-v-jakem-poradi-je-cist/