Veterinář vzpomíná přehled

Veterinář vzpomíná
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174185/veterinar-vzpomina-174185.jpg 4 31 31

Známý veterinář popisuje ve své třinácté knize, jak zábavný, vzrušující, ale někdy i nebezpečný může být život v blízkosti velkých cizokrajných šelem či domácích mazlíčků. Autor ve více než šedesáti příbězích ze své veterinární praxe v zoo vzpomíná na nejzajímavější zvířecí osobnosti ze své ordinace i okolí, líčí neuvěřitelné zážitky s nimi, popisuje jejich ošetřování i péči o ně. Z vyprávění čiší autorův humor, láska ke zvířatům a respekt k jejich zvykům i potřebám.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veterinář vzpomíná. Přihlašte se a napište ho.

Rami
29.06.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila, jen je škoda, že v ní nebyly fotografie méně známých druhů exotických zvířat, které autor ošetřoval.

Samery
11.09.2021 3 z 5

Příběhy byly zajímavé. Něco dost suché a něco jsem doslova přetrpěla. Co mě překvapilo, bylo množství informací. Je jasné, že knihu nepsal spisovatel, ale odborník. Protože hodnotím knihu, je to průměr, ale kdybych měla hodnotit množství informací, bylo by to rozhodně 5 hvězd.

Miška74
01.07.2021 3 z 5

Příběhy veterináře z tuzemských zoologických zahrad byly zajímavé. Dozvěděla jsem se i spoustu zajímavých informací. Vůbec mi ale nesedel styl, jakým to bylo napsáno, vůbec se mi to nečetlo snadno.

Kniha Veterinář vzpomíná v seznamech

humor česká literatura