Vetřelci dávnověku přehled
kolektiv autorů
Oficiální doprovodná publikace hitového seriálu Vetřelci dávnověku® televizní společnosti HISTORY™. Přináší úžasné fotografie a pozoruhodné rozhovory s jeho nejpopulárnějšími experty, speciálně vybranými producenty pořadu. Na úvod exkluzivní předmluva tvůrce seriálu Kevina Burnse. Miliony lidí na celém světě věří, že nás v minulosti navštěvovaly mimozemské bytosti. Co kdyby to byla pravda? Každý týden sledují na HISTORY™ statisíce diváků nesmírně populární seriál Vetřelci dávnověku®, aby se připojili k velice napínavému a hloubkovému průzkumu záhad v samém srdci světových civilizací. Nyní vycházejí Vetřelci dávnověku®, první a jediná oficiální doprovodná publikace této hitové série, kde vás nejpopulárnější experti – Erich von Däniken, Giorgio A. Tsoukalos, David Hatcher Childress a David Wilcock – podrobněji zasvětí do záhad, které z pořadu udělaly popkulturní fenomén. Kniha plná strhujících faktů a zákulisních příběhů předních protagonistů paleoastronautiky, bohatě doplněná fotografiemi archeologických záhad, se zabývá těmi stejnými klíčovými otázkami, které vévodily seriálu: • Kdo byli? • Proč přišli? • Co tu po nich zůstalo? • Kam odešli • Vrátí se?... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Náboženství Literatura naučná
Vydáno: 2018 , Fontána (Dobra & Fontána)Originální název:
Ancient Aliens: The Official Companion Book, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vetřelci dávnověku. Přihlašte se a napište ho.
Kniha ve stručnosti pojednává o tématech, která zajímají příznivce teorií o dávné návštěvě mimozemšťanů na naší planetě. Zahrnuje nejčastější témata - záhadné megalitické stavby včetně pyramid či soch na Velikonočních ostrovech, neuvěřitelné geoglyfy na planině Nazca i jinde, mytologické příběhy ze všech koutů světa, Roswellská akta a podobně. Já jsem na ní ocenila hlavně množství kvalitních fotografií, na kterých je možné věci si pořádně detailně prohlédnout, což nelze při sledování stejnojmenného seriálu, ze kterého kniha vychází.
Knihu jsem si zakoupila, protože stejnojmenný seriál sleduji pravidelně úplně od jeho počátku. Kniha se hodí i jako hodnotný dárek pro čtenáře, které tato problematika zajímá. Je na křídovém papíře s krásnými fotografiemi a každá kapitola je věnována jednomu autorovi, který rozebírá jedno konkrétní téma. Kniha nemůže obsáhnout problematiku stejnojmenného seriálu, to ani není její účel, ale vybraná témata jsou zajímavá a dá se říci, že nejznámější, i z hlediska určení pro širokou veřejnost.
Doporučuji jako dárek!
Kniha Vetřelci dávnověku v seznamech
Samotná publikace je jen velmi průměrná, krutě jí chybí obsah, rejstřík a větší obsažnost. Nicméně pro první vhled do tématu dostačující nejen fotkami, ale pro neznalé hlavně předmluvou. Já, jako zarytá stoupenkyně teorie archeoastronautů, fanynka seriálu a obdivovatelka megahároše Giorgia ale prostě musím dát víc hvězdiček, než za co kniha stojí, už jen pro zvýšení povědomí o našich dávných šéfech.
Úvaha: jak je možný, že se valná většina lidí vysmívá víře v emzáky, pro kterou je daleko víc důkazů, a která je daleko logičtější, zatímco víra v "teologického" boha/bohy, které ani Bolek Polívka nikdy neviděl, je něco naprosto normálního, ba úctyhodného?! Já samozřejmě vím proč, přesto mě zabedněnost průměru nepřestává udivovat... (jéžiš, ta je ale chytrá jak rádio, co - jenže i to máme díky ETs, takže správné zvolání by mělo znít: Anunnaki, ta je ale chytrá jak rádio ;-))