Zvedený záletník přehled
Sabrina Jeffries
Vévodovi muži série
Po románoch Vojvodova túžba a Stratená nevesta je tu ďalší diel najnovšej série Sabriny Jeffriesovej – podmanivý romantický príbeh o zvádzaní a nájdení pravej lásky. Vojvodovi muži, ako nazývajú vyšetrovateľov Mantonovej detektívnej kancelárie, riskujú vlastné životy – a niekedy aj srdcia -, aby odhalili šokujúce podvody a škandalózne prečiny. Toto je príbeh tretieho z nich – Tristana Bonnauda. Tristan má jediný cieľ: zabrániť nevlastnému bratovi Georgeovi, aby znovu zničil život jemu i jeho sestre Lisette. A tak keď sa v detektívnej kancelárii objaví exoticky krásna, no trochu výstredná lady Zoe Keanová a žiada, aby Vojvodovi muži našli tajomnú Cigánku, Tristan využije túto príležitosť na pátranie po svojom cigánskom priateľovi, ktorý pozná Georgeove tajomstvá. Neráta s tým, že sa mu pritom podarí odhaliť aj rodinné tajomstvá lady Zoe, ktorá riskuje všetko, len aby sa dozvedela pravdu o svojom pôvode, a už vôbec nečaká, že sa do nej napokon bezhlavo zaľúbi...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Slovenský spisovateľOriginální název:
How the Scoundrel Seduces, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvedený záletník. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem od autorky už několik knih a musím říct, že tento pár mi přirostl k srdci. Tristan, který si na nic nehrál a opravdu se snažil, aby si Zoe zasloužil, když už si ho vybrala, byl opravdu sympatický. Líbila se mi upřímnost s jakou proběhla konfrontace s otcem Zoe. Čtivě napsaná romantická kniha.
Téma neplodnosti je stále živé. Pohnutky naprosto chápu, i zde jsem naprosto souhlasila s řešením, pro které se aktéři rozhodli. Příběhy, které moc ráda čtu.
Kniha Zvedený záletník v seznamech
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Ani třetí díl nezklamal...Tristan i Zoe byli fajn :) Příjemná série, odpočinková z trochou napětí. Už se těším na Dominicka, něco mi říká, že to bude taky stát za to ;-)