Vianočná láska přehled
Sophie Claire
Po nepríjemnom rozchode so snúbencom sa večná optimistka Evie Millerová presťahuje do dedinky Willowbrook, aby si konečne splnila sen a venovala sa tomu, čo ju najviac teší a na čo má talent. Pre finančné problémy sa jej však nedarí celkom podľa očakávania. Aj Jake Hartwood sa usiluje vyrovnať sa s minulosťou. Po smrti manželky je odhodlaný nikoho si už nepustiť k telu. A už vôbec nemá chuť sláviť vianočné sviatky. Evie s Jakom sa dohodnú, že pred Vianocami uniknú na dovolenku do Provensalska. Dokáže však ich priateľstvo vzdorovať čaru sviatkov? A čo ak jeden z nich začne cítiť čosi viac?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
The Christmas Holiday, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vianočná láska. Přihlašte se a napište ho.

Tohle bylo opravdu moc hezké čtení, tak krásně romantické. Evie mi byla sympatická a celkově se mi celý příběh líbil. Doporučuji hlavně ženám a hodnotím všemi pěti hvězdami.
355 knižních tipů na téma prázdnin
04.07.2022
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Vianočná láska v seznamech
v Mé knihovně | 139x |
(SPOILER) Ačkoliv jsou už skoro dva měsíce po vánocích, ráda jsem se díky Vánočním prázdninám přenesla zpět v čase, protože nemám ráda toto pro mě studené a šedé mezidobí, kdy už proběhly vánoční svátky a zároveň vyhlídka teplého slunečného jara je daleko.
Oba hlavní hrdinové mi byli sympatičtí. O něco víc jsem si oblíbila Jakea, i když jeho chování bylo někdy opravdu hrubé, ale vzhledem k tomu co zažil to bylo i pochopitelné, byla to jeho obrana před světem. S dalmatinem Smokem byl dobrá dvojka. Líbily se mi Jakeovy vlastnosti, vzhled, to jak podporoval Evii, pomáhal jí zvedat sebevědomí a věřit si jak v obchodě, tak v životě, a to jak moc miloval Marii.
Evie na mě byla chvílemi až moc optimistická a přiznám se, že literární postavu Polyanny jsem doteď neznala, takže mi pan Arktida rozšířil obzory. :)
Byla dobře znázorněna Eviina proměna, jak postupně začala věřit, že její láska k šití a obchod Knoflíková dírka má budoucnost. Našla odvahu postavit se rodičům a překonat minulý vztah s Timem, který jí jen neustále shazoval, kromě toho, že ji navíc i podvedl... Trochu mi vadilo jak byla často zmiňována její nešikovnost a jak si dost dlouho vzájemně vykali, ale obecně jsem ji měla ráda a její optimismus měl na Jakea dobrý vliv.
Líbil se mi vánoční ples pořádaný v Old Hall, ale ještě víc jejich cesta do Provence, to byly opravdu hezky strávené vánoční svátky.
Víceméně od začátku je jasné, jak to mezi nimi dopadne, ale pokud hledáte jen romantickou oddychovku, tuto knihu můžu doporučit.