Víc odvahy přehled

Víc odvahy
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490374/bmid_vic-odvahy-zxS-490374.jpg 4 45 45

Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová ve svém dalším charitativním projektu běží divokými španělskými Pyrenejemi od oceánu k moři. Během 18 dnů na dálkové trase GR 11 překoná 880 kilometrů s převýšením více než 42 000 metry. Déšť, sníh, silné zážitky? Ano, je to tu opět... Kniha volně navazuje na Najdu odvahu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víc odvahy. Přihlašte se a napište ho.

rumova_kulicka
06.02.2024 3 z 5

V první půlce jsem si říkala, že mě tato kniha baví více, než ta předchozí. Že je zde více hor a aktuálního děje než filozofování. Ale ve druhé půlce se to zase obrátilo. Za mě až příliš motivačních a filozofických řečí, ve kterých jsem se ztrácela. Kdybych si měla vybavit dvě, tak prostě nevím. Bohužel jsem od knih čekala něco jiného. To ale nemění nic na tom, že Lenka je neuvěřitelná a obdivuhodná žena.

Coucouha
25.09.2023 2 z 5

Z předchozí knihy jsem byla nadšená, ale do této jsem se musela vyloženě nutit. Nebavilo. Jsem ráda, že jsem ji konečně dočetla

PetraBery
24.04.2023 4 z 5

Autorka podnikla další přeběh, tentokrát GR11, trasu přes španělské Pyreneje až k moři, která měří 880 km. A opět to bylo skvělé čtení, plné motivace, odvahy a krásných fotografií.

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022

Kniha Víc odvahy v seznamech