Vicious: Divoká láska přehled

Vicious: Divoká láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422963/bmid_vicious-divoka-laska-le4-422963.png 4 1065 1065

Hříšníci série

Emilia Říká se, že láska a nenávist jsou stejné pocity, jen zrozené za jiných okolností. Je to pravda. Muž, který ke mně přichází ve snech, mě taky pronásleduje v nočních můrách. Je to vynikající právník. Prohnaný zloduch. Neodolatelný lhář. Před deseti lety mě donutil utéct z malého města, kde jsme žili. Teď si pro mě přišel do New Yorku a neodejde, dokud nepůjdu s ním. Vicious Je to hladovějící umělkyně. Krásná a pomíjivá jako třešňový květ. Před deseti lety vtrhla do mýho života a všechno obrátila vzhůru nohama. Emilia LeBlancová je totálně mimo můj dosah. Je to totiž bývalá přítelkyně mýho nejlepšího kamaráda. Žena, která zná moje nejtemnější tajemství. To by mělo stačit, abych se za ní přestal honit. Ale nestačí. Jenže ona mě nenávidí…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Vicious, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vicious: Divoká láska. Přihlašte se a napište ho.

Kaši_books
12.11.2024 5 z 5

Tato autorka je skvělá. Umí napsat čtivé knihy od kterých se nechcete odtrhnout. Dialogy mezi postavami naprosto skvěle, jiskření top, zápletky taky. Maximální spokojenost

Reganjames
08.11.2024 5 z 5

Toto sa výborne čítalo. Zatiaľ pre mňa najlepšia kniha od autorky. Vicious je arogantný rozbitý hajzel, ktorého proste bude milovať. Minimálne pokiaľ aspoň trochu trpíte spasiteľským komplexom

Terezzie
27.09.2024 5 z 5

Emilia se s Baronem (Vicious) seznámila už na škole a řekněme, že si nepadli zrovna do oka. Chudák holka se stala terčem nenávisti toho nejobávanějšího a nejbohatšího školního tyrana. No a jak se už říká, mezi láskou a nenávistí je tenká hranice.

Emilia nemá na vybranou a musí opustit školu i rodné město. On ji o všechno připravil a teď musí čelit těžkým životním zkouškám a postavit se na vlastní nohy. Nemohla nad ním vyhrát , neměla by nikdy šanci. Osud ji ale nehraje tak úplně do karet a setkává se po letech se svojí noční můrou ve městě , kde chtěla začít nový život, kde chtěla vybudovat svoji kariéru a postarat se o své blízké. Vicious využije její slabosti, kterou jsou hlavně finance a střádá další pekelný plány v jeho prospěch. Jenže co když se karta otočí ?

Tenhle příběh jsem hltala od začátku do konce. Vicious byl fakt strašný, namyšlený, prolhaný, samolibý hovado ale já jsem ho žrala.
Já mám prostě pro zvrácený hajzly slabost a on mě bavil. Bavil mě jeho sarkasmus a bezprostřednost. Bavilo mě nakouknout do jeho hlavy a vidět i tu druhou stránku jeho osobnosti. Ale i když jsem mu propadla, tak jsem se sakra těšila na to, až mu ta jeho krásná pusa spadne až na zem a bude trpět

Emilia mi sedla taky, vlastně byla dost imunní vůči všem těm hnusárnám co jí Vic dělal a to se mi líbilo, že neztratila samu sebe, nenechala se jen tak zlomit a vracela mu to po letech na plný čáře. Dřela jak kůň do úmoru, plyvala by krev aby uživila sebe a sestru a na nic si nestěžovala. V tom měla můj velkej obdiv a její nervy bych občas chtěla mít, protože to čím si prošla bylo fakt krutý.
Chemie mezi nima by se dala krájet a líbilo se mi jak se tam prolínala minulost s přítomností co se jejich vztahu týče.

Zkrátka tahle autorka si mě už první knihou získala a já se hrozně těším na další díly, protože mám tušení, že tohle bude pořádně hříšná jízda

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2019

Knižní novinky (41. týden)

06.10.2019

Můžeš mi říct, jakej je rozdíl mezi láskou a chtíčem? – Černý Chtíč je to, když tě jiná osoba přiměje, aby ses cítil dobře. Láska je, když chceš, aby se jiná osoba cítila dobře. – Růžovka A pokud chci člověku ublížit, tak je to nenávist? – Černý Ne, to je bolest. Chceš způsobit té osobě bolest, protože tě zranila. Myslím, že když někoho nenávidíš, tak chceš, aby byl pryč. Opravdu mě nenávidíš, Černý? – Růžovka

Kniha Vicious: Divoká láska v seznamech

v Přečtených1 469x