Viery a vyznania přehled
Myrtle Langley , John Butterworth , John Allan
Podtitul: Náboženstvá, sekty, paranormálne javy „Horoskopy a liečiteľstvo, čítanie myšlienok a mágia, život po smrti a línie“ na tieto a iné nevysvetliteľné javy sa sústreďuje pozornosť dnešného moderného sveta. Táto kniha vás slovom i obrazom uvedie do sveta veľkých svetových náboženstiev, siekt a nových náboženstiev, do sveta záhad a paranormálnych javov. Pýta sa za vás. V čo ľudia veria a prečo? Ako viera ovplyvňuje životy ľudí? Čo ľudí priťahuje k rýchlo sa rozvíjajúcim sektám a novým náboženstvám? Čo vieme o UFO, astrálnom putovaní, telepatii a čiernych dierach...? Vydanie prvé... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Viery a vyznania. Přihlašte se a napište ho.
No tak tohle bylo náročné...Četla jsem dva roky zpátky jen kvůli výzvě a jenom to, že nerada odkládám nedočtené knížky mě donutilo tuhle publikaci dočíst.
Kniha Viery a vyznania v seznamech
Často jsem ji využívala, když jsem chtěla něco pochopit, dozvědět se víc o jednotlivých náboženstvích nebo sektách. Jde o knížku podávající základní přehled, ale zároveň dostatečně podrobně a jasně seznamuje čtenáře s jednotlivými vírami. Dnes už by jistě potřebovala doplnit o další, případně poupravit některá data, nicméně stále přínosná a poučná.