Viery a vyznania přehled

Viery a vyznania
https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69211/viery-a-vyznania-69211.jpg 4 14 14

Podtitul: Náboženstvá, sekty, paranormálne javy „Horoskopy a liečiteľstvo, čítanie myšlienok a mágia, život po smrti a línie“ na tieto a iné nevysvetliteľné javy sa sústreďuje pozornosť dnešného moderného sveta. Táto kniha vás slovom i obrazom uvedie do sveta veľkých svetových náboženstiev, siekt a nových náboženstiev, do sveta záhad a paranormálnych javov. Pýta sa za vás. V čo ľudia veria a prečo? Ako viera ovplyvňuje životy ľudí? Čo ľudí priťahuje k rýchlo sa rozvíjajúcim sektám a novým náboženstvám? Čo vieme o UFO, astrálnom putovaní, telepatii a čiernych dierach...? Vydanie prvé... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Book of Beliefs, 1981


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Viery a vyznania. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

Jadla
02.02.2020 5 z 5

Často jsem ji využívala, když jsem chtěla něco pochopit, dozvědět se víc o jednotlivých náboženstvích nebo sektách. Jde o knížku podávající základní přehled, ale zároveň dostatečně podrobně a jasně seznamuje čtenáře s jednotlivými vírami. Dnes už by jistě potřebovala doplnit o další, případně poupravit některá data, nicméně stále přínosná a poučná.

StefFišerová
02.04.2018 3 z 5

No tak tohle bylo náročné...Četla jsem dva roky zpátky jen kvůli výzvě a jenom to, že nerada odkládám nedočtené knížky mě donutilo tuhle publikaci dočíst.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Viery a vyznania v seznamech

v Přečtených20x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst3x