Homunkulus přehled

Homunkulus
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410550/bmid_homunkulus-v52-410550.jpg 3 14 14

Viktor Eret série

V Praze je zavražděna bohatá podnikatelka a způsob jejího násilného usmrcení se podobá několika dalším z předchozích let. Vždy šlo o bohaté, už dávno ne mladé ženy a společným jmenovatelem je i vražedný nástroj, který je jedním velkým otazníkem. Tápající kriminalisté se obracejí na někdejší kriminalistickou legendu, Viktora Ereta, který přislíbí pomoc a pouští se do pátrání vlastními cestami.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Homunkulus. Přihlašte se a napište ho.

sakro
29.11.2024 4 z 5

Hodně čtu večer před spaním a občas se mi stane, že narazím na knihu, u které si stále říkám „ještě jednu kapitolu a jdu spát“. Ale pak dám ještě jednu a ještě jednu a ještě jednu …. Určitě to znáte sami. A přesně tohle se mi stalo u této detektivky. Jasně, že to není žádný literární skvost, nad kterým by bylo třeba sednout na zadek, ale je to moc dobře napsané, příjemný jazyk, slušný spád děje. U knihy pro oddech mi tohle vlastně stačí. Od autorky je to má první kniha, ale určitě si rád udělám čas i pro další.

Zdero
28.07.2022 3 z 5

Detektivka je čtivá, trochu rozvleklá, zápletka naznačena dost brzy.

Hrabalka007
23.12.2021 3 z 5

Trochu jsem se ztrácela při přeskakování mezi jednotlivými hrdiny. Ale další její knihu si přečtu.

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Kniha Homunkulus v seznamech