Podzimní boogie-woogie přehled

Podzimní boogie-woogie
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472323/bmid_podzimni-boogie-woogie-odb-472323.jpg 4 95 95

Viktor Náplava série

1. díl >

Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale nedovolí nechat v nesnázích bezbrannou mladou ženu, a proto se pustí do rozplétání tajemství, které sahá do historie a přivádí na scénu mocné nepřátele. Podzimní boogie woogie je kniha pro všechny, kteří mají rádi klasickou detektivku, v níž se tajemství potkává s humorem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podzimní boogie-woogie. Přihlašte se a napište ho.

Jíťa307
14.09.2024

Posloucháno jako audio. Jedná se o příjemnou oddechovku z Brna s kriminální zápletkou, kde hlavní roli hraje obraz. Líbila se mi historická vsuvka, odehrávající se mezi československými legionáři žijícími v Rusku.

brabofka
20.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Mám ráda české autory, české detektivky. Ale tohle jako fakt? Ze začátku se to trochu vleklo. Než se představil rádoby detektiv pak Marcela... pak jsme začali věnovat obrazu. A pak najednou šmik, šmik a konec. Navíc dost americký. Tajné služby, ruská mafie... mělo mě zarazit že kniha má jen 139 stran. Za mě v mnoha ohledech nedotažené, odflinknuté. Kde a jak skončila Marcela, to jako opravdu vše vyřeší 1 sms "jsem doma"?. Detaily. Chyběly mi propracované detaily. Nejdřív loví obraz na datech na CD. Popíše půl strany, a pak ani nedotáhne detail zda to opět uklidil, nebo mu tam na to někdo přišel nebo co? Věty a děj občas končil nedokončený, nedotažený. Nejvíc se mi líbila, byť opět na konci to bylo rychle ukončeno, linka z legií. Příště více času a prostoru. Všem. Další díl mě v tuto chvíli, tím pádem neláká. Možná za pár let.

ZuzanaZ83
01.04.2024 3 z 5

Brněnský soukromý detektiv Viktor Náplava dostane zakázku - hlídat mladou studentku Marcelu, která se zajímá o obraz v jedné kavárně.

Viktor má až absurdní humor, úplně se vidím, jak protáčím oči. Zároveň mi některé linky vůbec nedávaly smysl.

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020

Kniha Podzimní boogie-woogie v seznamech