V bouřlivých časech přehled
Marie Lacrosse
Weissenburg v Alsasku v roce 1870: Mladá Irene, sirotek, přichází do sídla bohatého obchodníka s vínem Wilhelma Gerbana jako služebná. Jeho syn Franz věří v ideály francouzské revoluce, pro které jeho otec nemá pochopení. Když Irene potká Franze, oba se vášnivě zamilují. Brání jim však nejen třídní překážky, ale i rodinné intriky. V Evropě se také objevují černé mraky: vypukne válka. Dva mladí lidé bojují o své štěstí. Do jejich životů nemilosrdně zasahuje osud... První díl ságy o Gerbanově rodině, obchodující s vínem.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Ikar (ČR)Originální název:
In stürmischen Zeiten, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V bouřlivých časech. Přihlašte se a napište ho.
Příběh lásky, intrik a války (té je tam opravdu hodně). Pořád se tam něco dělo, žádná hluchá místa. Napsáno přehledně, neztrácela jsem se v postavách ani v místech. Těším se na pokračování.
Knižní novinky (36. týden)
30.08.2020
Kniha V bouřlivých časech v seznamech
láska 19. století Německo rodinné vztahy ságy vinařství historické romány romance historické romanceAutorovy další knížky
2020 | V bouřlivých časech |
2021 | Nový začátek |
2021 | Osudové dny |
2022 | Pohnutá doba |
2023 | Falešné pozlátko |
Kniha je dobře zpracovaná.Příběh o lásce mě strasne bavil oproti jinym knížkam od autorky.