Vinen či nevinen přehled

Vinen či nevinen
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516695/bmid_vinen-ci-nevinen-wBF-516695.jpg 4 38 38

Bill Russell je zrovna na dostizích, kde působí jako dobrovolný stevard, když mu policie oznámí, že se jeho nejhorší noční můra stala skutečností – jeho milovaná žena byla nalezena mrtvá. Skutečným šokem ovšem je to, že Amelie byla zavražděna a že se hlavním podezřelým v ostře sledovaném případu stává on sám…

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

Guilty Not Guilty, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinen či nevinen. Přihlašte se a napište ho.

jitkafypi
21.07.2024 4 z 5

Dobře se to četlo, tak to má být.

sarka0168
12.06.2024 5 z 5

Tak mně se knížka moc líbila - i když konec bych taky úplně nebrala - a naopak jsem vítala, že nejsem moc unavována dostihy (jako v první samostatné knize Felixe Francise Spřízněni krví, kde mě fakt ty nekonečně vyjmenovávaní koně apod. dost unavovali). Plusem knihy je, že to není úplně klasická detektivka, je to NÁPAD - to oceňuji.

Gracinka
18.05.2024 3 z 5

Slabší průměr.
Čtenáři je v podstatě od začátku jasné, kdo to byl, akorát celou dobu čeká, kdy ho konečně zavřou. I když jsem tušila, že pravda bude někde malinko jinde, tak se mi úplně konec nelíbil. Přišlo mi to přitažené za vlasy.
Četlo se to dobře, ale byla to spíš taková pohádka pro dospělé. Napětí tam nebylo ani za mák.
A mrzelo mě, že kromě toho, že Billa zatkli na dostizích a pak se tam byl 2x podívat, nebylo tam z dostihového prostředí vůbec nic.

10 nejprodávanějších knih (41. týden)

18.10.2023

10 nejprodávanějších knih (40. týden)

11.10.2023

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Kniha Vinen či nevinen v seznamech