Víš, kde bydlí zvířata? - Poznáváme život na loukách a v lesích přehled
Peter Wohlleben

Peter Wohlleben vás vezme za zvířaty, která žijí docela blízko - v lese, na zahradě, u vody, ale třeba i u vás doma. Povypráví vám například o tom, jak to vypadá, když divoká prasata přivedou na svět mladé, když se vydají shánět si potravu nebo se začnou bránit či onemocní. Ale řeč bude i o dalších zvířatech, která znáte nebo teprve poznáte. Vydejte se prozkoumat jejich tajemný svět a objevte drobné zázraky přírody. Znáte odpovědi na tyto otázky? Jak chytré jsou kozy? Kdo žije v sudu s dešťovou vodou? Proč mají srnčata na zádech puntíky?... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno:Originální název:
Weißt du, wo die Tiere wohnen?: Eine Entdeckungsreise durch Wiese und Wald
Interpreti: Martin Preiss
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víš, kde bydlí zvířata? - Poznáváme život na loukách a v lesích. Přihlašte se a napište ho.

Kniha je nádherně zpracovaná. Je výpravná a velmi poučná.
Má plno fotografií a ilustrací, které samotnou knihu dokreslují.
Kniha je psána velmi zajímavou formou - je rozdělena do kapitol a vždy jedna dvojstrana se věnuje jednomu tématu.
Text doplňují i kvízové otázky, různé pokusy a tipy a možnosti, jak čtenář sám může zvířata poznat či jim pomoct.
Vynikající možnost, jak se se zvířaty seznámit, s jejich životem a porozumět jim.

Nádherná kniha o lásce k přírodě, nejen pro děti, ale určitě i pro dospělé, plná zajímavostí o zvířátkách.
V této knize se ponoříte do přírody. Poznáte spoustu zvířat, hmyzu... , tak jak je ani možná neznáte. Celou knížku doprovází nádherné fotografie a ilustrace.
Dětem i mně se moc knížka líbí a moc rádi doporučujeme tento knižní skvost dál.
Kniha Víš, kde bydlí zvířata? - Poznáváme život na loukách a v lesích v seznamech
v Mé knihovně | 7x |
pro děti zvířata, fauna populárně-naučné publikace ekologie živočichů obydlí zvířat chování živočichů, etologieAutorovy další knížky
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
Moc krásná knížka pro děti, která jim může ukázat soukromý život zvířat a tím je učí lásce k přírodě.