Víš, že jsem hrozná (2021) | Databáze knih

Víš, že jsem hrozná přehled

Víš, že jsem hrozná
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477552/bmid_vis-ze-jsem-hrozna-LS0-477552.jpg 4 40 40

Překročí zlobivá holka Mia svůj stín? O Mie všichni říkají, že je problémová teenagerka - kašle na školu, přehání to s večírky a s kluky zachází až příliš daleko. Nakonec nad ní její rodiče zlomí hůl a odešlou ji do internátní školy pro problematické dívky kdesi uprostřed lesů. Mia se musí postavit čelem ke své minulosti a zároveň si klade otázky, k čemu takové zařízení vlastně je? Poslali by ji do něj vůbec, kdyby nebyla holka, ale kluk? Dokáže překročit stín vlastní minulosti a vypořádat se s předsudky, které ji obklopují?... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

You Know I'm No Good, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víš, že jsem hrozná. Přihlašte se a napište ho.

Miťuli
09.02.2025 5 z 5

Velmi dobře napsaná kniha pro teenagery. Koupila jsem ji 14l dceři a doporučila mi ji k přečtení. Kniha byla pro mě velmi zajímavá, propracovaná a pro nás obě poučná.

CarollDashie
14.06.2024 5 z 5

Dobře napsaná YA kniha o psychických problémech. Kniha se čte velmi rychle, příběh rychle ubíhá.

Rozhodně budu knihu doporučovat dál. Je škoda, že kniha není známější.

Koktejl23
22.08.2023 4 z 5

Rozhodně kniha, která stojí za přečtení. Víc než příběh samotné hrdinky mne bavily příběhy ostatních holek, se kterými se setkává v Red Oaks. Obsah byl lepší, než co slibovala anotace i obalka.

Knižní novinky (37. týden)

12.09.2021

Ocenění knihy (1)

2022 - Zlatá stuha (Překlad: Beletrie pro mládež)

Kniha Víš, že jsem hrozná v seznamech

v Mé knihovně54x