Vítejte v klubu přehled

Vítejte v klubu
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319304/bmid_vitejte-v-klubu-iRh-319304.jpg 4 47 47

Evě se stalo to, co mnoha ženám před ní – její manžel si našel milenku. Klidně jí to oznámil a očekával, že bude mít i nadále doma uklizeno, vypráno a navařeno, jen už se nebude muset skrývat s tím, že chodí za jinou ženou. Prostě z nich bude jen trochu větší šťastná rodina. K jeho velkému šoku ale Eva požádala o rozvod. Ocitla se tak sama v prázdném bytě, z něhož si manžel odvezl, co mohl, a dcery s ní přestaly mluvit, protože jí kladly za vinu, že tatínka opustila. Dokáže se po všech těch letech postavit na vlastní nohy a začít znovu žít?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vítejte v klubu. Přihlašte se a napište ho.

28401
23.07.2024 5 z 5

Kniha z Knihobudky a už si ji nechám ve své Knihotéce.
Příběh, který známe některé z nás velice dobře...
Celou dobu jsem Evě moc fandila a nad uvažováním manžela jsem žasla nad jeho naivitou..
Autorku ukládám mezi oblíbené a jdu objevovat její další knihy, protože mi velice vyhovoval styl psaní.
Přečtení rozhodně doporučuji !

uzivatel83509
02.07.2024 5 z 5

Příběh ze života. Líbilo se mi, jak byl ten chlap naivní, ono to tak bývá, když se člověk zamiluje a má na očích ty pomyslné růžové brýle. Eva byla moc statečná, že situaci začala řešit hned. Hezky napsaná kniha.

Comp.Bear
29.11.2023 4 z 5

Na knížku jsem natrefila úplnou náhodou a byla jsem mile překvapena. Takový klasický příběh ze života.

Kniha Vítejte v klubu v seznamech