Vítěz přehled

Vítěz
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419867/bmid_vitez-maS-419867.jpg 4 118 118

ON A ONA. Neznají se navzájem, nemají spolu nic společného, ale přece je záhy něco spojí. Pád! Životní zlom. On, přezdívaný Vítěz, čtyřicetiletý závodník automobilové rallye, který dosud nikdy neprohrál. Ona, rozmazlená dcera z dobře situované rodiny. Oba mají vše, nač si vzpomenou, ale ničeho si neváží. A v jednom zlomovém okamžiku přijdou o všechno. Tomáš během autonehody usmrtí spolujezdce a sám přijde o nohu. Skončí ve vězení, manželka se s ním rozvede, sáhne si až na dno. Johanka se zase v pětadvaceti letech bezhlavě vdá za zadluženého fotografa. Své dokonalé rodině natruc. Tomáš se díky své houževnatosti časem vrátí na závodní tratě a i přes svůj handicap znovu vítězí. Johanku manžel donutí fotit akty a později ji po internetu nabízí jako společnici bohatým mužům. Konečně se oba jednoho dne setkají na závodech rallye. Johanka jako oficiální společnice jednoho ze sponzorů, Tomáš jako absolutní vítěz a celebrita. Jejich příběhy se propojí a naberou nečekané obrátky…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vítěz. Přihlašte se a napište ho.

nikajeptiska
19.08.2024 5 z 5

Úžasná kniha na dovolenou. Zábavná, napínavá, ale i emotivní. Skvělé popisy míst, zajímavé zápletky. Ráda si přečtu další knihy od autorky.

Petra101
15.01.2023 2 z 5

Kniha doctena,ale ze by se mi moc libila,to rict asi nemuzu.. nechapu Johanku,jak mohla byt a zůstat s takovym clovekem,jako je Tomas,ke mne kdyby se tak nekdo choval,tak ho opustim do minuty... Knihu hodnotim slabym prumerem,nectu moc ceske autory a delam asi dobre,dalsi knihy od autorky vyhledavat nebudu.

SmisekIvuska
04.02.2022 2 z 5

Je to moje první kniha od autorky a musím bohužel napsat, že to nebylo úplně ono. Víc než polovina knížky pořád o tom samém a dokolečka. Pak v pár stránkách napětí a konec. Ale ani tak mi to nepřišlo úžasné.

Knižní novinky (40. týden)

29.09.2019

Kniha Vítěz v seznamech