Vlajky - Průvodce vlajkami celého světa přehled
Charlotte Greig
Již po tisíce let jsou vlajky používány k rozpoznání zemí, kultur, lidí a míst. V dnešní dobe nám světové vlajky poskytují klíč k odkrytí a rozpoznání národní identity a historie v mezinárodních společenstvech. Listováním v této úžasné encyklopedii se můžete zúčastnit vzrušující a poučné cesty po celé zeměkouli. Je komplexním průvodcem národními vlajkami celého světa, přičemž každá vlajka je pečlivě ilustrována a doplněna mapkou. Obsahuje dále studii historie a významu každé vlajky spolu s datem přijetí a přesnými proporcemi, tabulku údaju o každé zemi zahrnující hlavní město, počet obyvatel, rozlohu, menu a hlavní používané jazyky, zařazen je i výběr z vlajek mezinárodních organizací.... celý text
Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: 2008 , Svojtka & CoOriginální název:
The Directory of Flags, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlajky - Průvodce vlajkami celého světa. Přihlašte se a napište ho.
Stručný přehled a popis. Jako základ to jistě stačí, nicméně mi vadí ty chyby, modrou od bílé odlišit by nemělo být nic složitého, ale stane se.
Kniha Vlajky - Průvodce vlajkami celého světa v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
vlajky a praporyAutorovy další knížky
2009 | Největší géniové zločinu v dějinách |
2019 | Konspirační teorie |
2008 | Vlajky - Průvodce vlajkami celého světa |
2008 | Největší tajemná spiknutí: Jak to bylo doopravdy |
2009 | Najväčší zločinci nedávnej minulosti aj súčasnosti |
Knížku jsem si půjčila ze zvědavosti. Není špatná, ale ledasco tam chybí. Přesto není úplně k zahození.