Vlastní zákon přehled
Dalibor Boubín
I na malých městech a v klidném sousedství dochází ke krutým zločinům. Ne vždy je vidíme a ne vždy je odhalí policie. Přesto je tu někdo, kdo může dát věci do pořádku. I když to bude bolet. Ideálně ty špatné, ale není to podmínkou. Drsný příběh z českého prostředí.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastní zákon. Přihlašte se a napište ho.
Nejsem fanda Jamese Bonda, ale tohle byla zábava. Žádné složité konstrukce, nic nereálného. Myslím, že se to klidně mohlo stát. Možná se to pořád děje...
Kniha je velmi čtivá, plná akce a napínavých pasáží. Řekla bych, že kniha je převážně vhodná pro ženy. Akce, romantika a příprava likvidačních akcí Marušky. Moc mě četba bavila.
Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)
09.04.2023
Kniha Vlastní zákon v seznamech
Knížka je super. Nejsem žádný velký čtenář, vzala jsem si ji s sebou na dovolenou, jako oddechovku. Čekala jsem nějakou normální detektivku, ale tohle byla prostě jízda. Jako bych se dívala na film. Správná dávka napětí, humoru, romantiky, a i na dojemné scény došlo. Bezva příběh, Marušce jsem držela palce od začátku až do konce.