Vlastnosti silné ženy přehled
Juliet Erickson
V této knize si každá žena najde, jak se z hlediska požadavků dnešní doby zlepšovat v různých profesních aspektech. Jak vypadat v práci sebevědomě, jak pracovat s očním kontaktem, jak v klidu odrážet argumentační výpady v konverzaci a jak být celkově sebevědomější. Po přečtení této hezky graficky znázorněné knihy zjistíte, kam až vaše možnosti mohou na základě tohoto chování vést.... celý text
Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2020 , PragmaOriginální název:
Power Skills For Women
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastnosti silné ženy. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky do konce roku
13.12.2020
Kniha Vlastnosti silné ženy v seznamech
V knize se dozvíte teorii, tipy na zlepšení a díky několika cvičením si některé dovednosti můžete vyzkoušet a natrénovat. Tematicky je kniha nesporně zajímavá, stejně tak jako je i nevšedně graficky zpracovaná….Ale. Jsem přesvědčená, že pokud jde o popisy správného postoje, sedu, pohybu atd., nestačí pouze text. Místy mi prostě chyběla nějaká vizualizace, fotka nebo kresba. Věřím, že ne všichni si dokážou dokonale představit a zafixovat něco, co je pouze vyjádřeno popisem. Prokousat se textem a zapamatovat si to důležité, tak bylo velmi těžké.
V průběhu čtení mi navíc vadila i kvalita překladu. Tedy buď mi neseděl překlad nebo přímo originál, odhaduji ale, že nejspíš oboje dohromady. Dost mě to rušilo a čtení se tak místy stalo nudným nebo příliš náročným na udržení mé pozornosti.