Vlčí krev přehled

Vlčí krev
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120764/vlci-krev-120764.jpg 4 29 29

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí krev. Přihlašte se a napište ho.

1Klárka1
03.12.2024 5 z 5

Kniha "Vlčí krev" od Hal George Evarts ma naozaj prekvapila a nesmierne potešila. Kúpila som si ju za 5 Kč a môžem s istotou povedať, že to bola skvelá kúpa, ktorú určite neľutujem. Príbeh je pútavý a napínavý, s postavami, ktoré si človek rýchlo obľúbi.

Jedným z najvtipnejších momentov bolo, keď som sa stretla s postavou Bleska, ktorý bol poverený ako listonož. Jeho humorné situácie ma naozaj pobavili a dodali príbehu špeciálny šmrnc. Okrem toho ma prekvapila aj jeho starostlivosť o Morana a hlavne o Betty, čo pridáva na zaujímavosti, vzhľadom na to, o koho sa jedná.

Jediné, čo ma mrzí, je, že kniha nie je dlhšia. Rada by som sa ponorila hlbšie do tohto fascinujúceho sveta a spoznal postavy ešte viac. Napriek tomu, "Vlčí krev" je určite titul, ktorý odporúčam každému, kto má rád dobrodružstvá z divočiny (Amerika).

vernem1850
16.07.2023 5 z 5

Opravdu skvělá kniha, škoda že není delší.

Horal123
21.02.2020 4 z 5

Řekl bych, že autor o životě zvířat píše podobně jako E.T.Setton, ale ne tak dobře. Přesto knihu milovníkům americké divočiny doporučuji.

Kniha Vlčí krev v seznamech

v Mé knihovně21x