Krvavý písek přehled

Krvavý písek
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170616/bmid_krvavy-pisek-65984b12da1d3.jpg 4 265 265

Vlci série

< 2. díl

Když hledáte ztracenou duši, neztratíte i tu svoji? Síla jejího vlka a indiánská magie. Spolu i proti sobě. Tentokrát musí kousnout hodně hluboko. Až na krev. Vytržená z domova, který konečně našla. Z náruče muže, kterého milovala, kterému měla stát po boku. Teď cestuje rozpálenou krajinou amerického jihozápadu společně s indiánským šamanem a v hlavě má temný stín, jenž dříve nebo později vypluje na světlo. Potkává lidi, které nikdy potkat nechtěla. Lidi, pro něž jsou lykantropové jen hodně odolnou hračkou pro zvrhlé hry. Tori musí bojovat o hrdost a o život. Nejen svůj. Musí se vydat do míst, horkých jako peklo a rudých jako písek Arizony.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavý písek. Přihlašte se a napište ho.

recenzienika657
22.07.2024 3 z 5

#krvavypisek #mtmajar

Druhá časť sa nepodarilo. Po prvej časti som sa tešila ako sa pustím do pokračovania a nezačala najhoršie, ale potom... Toto teda nevyšlo.

Nebavila ma, opakovali sa veci, romantická linka išla obrovskou silou do úzadia, koniec rýchle odpustenie, málo rozpísané. Čo by stálo za to, za väčšie rozpletenie ani sme sa nepristavili len obehli.

Dávam 3 ale veľmi rozmýšľam či nie 2.

#vlci #unos #stafeta

petraj30
29.01.2024 1 z 5

Upřímně nevím, jestli mám brečet nebo se smát. Spisovatelka potřebovala něčím vyplnit děj a vymyslela takovou blbost, že zírám ještě teď. Nemohla jsem se soustředit, plno věcí jsem s radostí přeskakovala a některé pasáže raději ani nečetla. Možná že myšlenka špatná nebyla, jen se dostala do špatných rukou. Nezlobte se na mě, ale větší kravinu jsem dlouho nečetla. Kdyby se náhodou stalo, že vyšel další díl, číst ho rozhodně nebudu. Podle mě se to nepovedlo.

nikca1994
19.11.2023 3 z 5

Čekala jsem mnohem víc od této knihy.Je to taková středně hezká kniha.Kniha se mi docela líbila,jen mi to připadalo takové zdlouhavé.Další věc je ta, že tam na několika stránkách nebyli skoro žádné odstavce a nebo vůbec žádné, takže jsem se docela často i ztrácela ve čtení,ale jinak kniha byla fajn.Postavy se mi líbily.

Kniha Krvavý písek v seznamech

magie vlkodlaci erotika