Vlčí pouto přehled

Vlčí pouto
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492389/vlci-poutokYj0iD-lEV-.jpg 5 25 25

Kniha reflektuje boj o záchranu mláděte polární vlčice Flocke, které zemřela matka i oba její sourozenci a jež byla vychována v lidské rodině. Autorka popisuje její výchovu a dospívání i všechny související zkušenosti, peripetie a emoce.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí pouto. Přihlašte se a napište ho.

lenyleny
12.06.2024 4 z 5

Kniha je krásná hlavně fotografiemi. Kniha potěší.

Klarv
09.02.2024 3 z 5

Mám načteno dost "vlčích" knih a tato mi přišla slabší. Vím, že autorka není spisovatelka, ale nějak to nebylo ono. Obrazový materiál perfektní. :) Některé věci byly také fajn a trochu z jiného pohledu. Vadily mi popisky fotografií, kde bylo skoro doslova to, co na předešlé stránce v textu. Přišlo mi to jako takové nahodilé vzpomínky. Konec knihy mi přišel trošku utnutý. Jak se tedy vlci sžili? Měli mladé? Jak Flocke zemřela? Stářím v klidu v tom výběhu v zooparku, v kolika letech?

Betti
15.01.2024 5 z 5

Moc se mi líbí, že v knížce je dobře vysvětlen rozdíl mezi psy a vlky. Příběh polární vlčice Flocke je dojemný, která jako vlče bojovala o život. Jsem ráda, že byla na konci knihy zapojena kapitola o úspěchu prodeje knížky.

Celý náš život se skládá z příchodů a odchodů. Když milovaná bytost zmizí - velmi to bolí. Ale my musíme jít dál, do života nám vkročí bytosti nové a my začneme milovat znovu. Tak je to se mnou a mými vlky.

Flocke pro mě přesto zůstane výjimečná navždy. Byla má první vlčice a s prvním vlkem je to podobné jako s první láskou...

Začátky jsou skoro vždycky velmi těžké a úspěch něco stojí, ale pokud máš svůj sen, jdi za ním...

Kniha Vlčí pouto v seznamech