Vlčí touha přehled

Vlčí touha
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30744/vlci-touha-30744.jpg 4 110 110

Městečko Allershausen je zavázáno smlouvou, která mužům z Wolfensburgu zaručuje, že jim budou předány všechny pětadvacetileté mladé ženy. Vlčí muži nyní požadují tři ženy. Radní jim tedy pošlou tři nevěstky. Když podvod vyjde najevo, dožadují se rozzuření vlčí muži svého práva. Aby Viola Bruggerová ochránila svoji mladší sestru Samaru, odchází spolu s nimi. Po příchodu na Wolfensburg se ocitne ve víru nenávisti, vášně a touhy. Za tím vším stojí tajemný muž s maskou, Kyrian Lupanescu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Maske der Leidenschaft, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí touha. Přihlašte se a napište ho.

Senza Jenka
12.08.2024 2 z 5

(SPOILER) No, autor anotace knihu očividně nečetl. Dohoda totiž zní, že každých 25 let dostanou jednu neprovdanou ženu ve věku od 16 do 20. Tentokrát chtějí tři, jenže zásahem jisté porodní báby před lety, tu není dost žen v odpovídajícím věku a většina je navíc už vdaná. Zbývají pouze dvě - shodou okolností nevlastní sestry. Protože smlouva nehovoří výslovně o panenství, radní pošlou tři zadržené zlodějky a prostitutky. Vlčí muži se vrátí zrovna během svatby té mladší ze sester. Viola má ale Samaru ráda a tak tvrdí, že sestra už se snoubencem spala a ona je jediná a půjde dobrovolně, když jí slíbí, že ostatní obyvatele města nechají na pokoji.
Pak ji odvezou na hrad Wolfensburg. Následně se příběh rozplizne v nezajímavý sled nudných a předvídatelných událostí. Trocha sexu - spíš explicitně než květnatě popsaného. Ploché nezajímavé postavy s průhlednými pohnutkami a činy. Pár nedomyšleností i očividných nesmyslů. Naštěstí to není moc dlouhé, takže očekávaný epilog přijde dřív, než to stihne člověka zcela otrávit.

Žampion
26.07.2024 4 z 5

Taková klasická kráska a zvíře v erotickém podání. Chvilku mi sice přišlo, že se autorka nemůže rozhodnout za jakou nestvůru Kyrian bude, ale všechno nakonec dobře dopadlo. Bylo to pěkné a zajímavé.

evca7271
16.10.2023 4 z 5

Kniha se mě velice líbila. Taková odpočinková kniha pro dospělé.

Kniha Vlčí touha v seznamech

erotika Rumunsko historické romance kráska a zvíře

Daria Charon
německá