Prokletí přízračných hřebců přehled
Jaroslav Mostecký
Příběh z doby, kdy Evropu ovládali Vikingové. Kdy se národy a bohové starého světa střetávali s nástupem nové civilizace… Třetí díl trilogie Vlčí věk. Závěr skvělé trilogie z dob Vikingů.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletí přízračných hřebců. Přihlašte se a napište ho.
Závěr stejně slabý jako celá série. Skvělá trilogie? Ani náhodou. Vyhozené peníze za nákup těchhle knih ! Srovnávání s Červeňákem a podobnými kvalitními autory historické fantasy? Leda tak ve snu. Atmosféra vikingů slabá, čtivost mizivá, napětí chybí, konec nepřesvědčivý. Nuda.
No ty kráso,co to mělo být ten konec,to jsem tedy opravdu nečekala.V příběhu bylo spousta zvratů,některé časti,by tam být vůbec nemuseli,tu jednu čubku bych nejradši zabila sama:),ale ten konec,ten stál za to a zaslouží si hvězdu navic.Lepší jak druhý díl..
Ocenění knihy (1)
2000 -
Cena Akademie sci-fi, fantasy a hororu
(Česká kniha)
Kniha Prokletí přízračných hřebců v seznamech
Vikingové raný středověk česká fantasy historická fantasy česká fantastika
1995 | Jdi a přines hlavu krále |
1996 | Lars, šťavnatá lebka |
2004 | Útesy křiku |
2001 | Ďáblovy dcery |
2000 | Prokletí přízračných hřebců |
Mne sa záver páčil. Určite si celú trilógiu ešte niekedy zopakujem. Predsa len som ju čítal dávno a hlava už toľko nepamätá. Mostecký má svoj štýl a mne vyhovuje. Ak sa v ňom objavíte, užijete si sympatický dobrodružný fantasy výlet medzi Vikingov. Ak nie, siahnite po iných autoroch. Možností je dnes už veľa ;)).