Kennedy přehled

Kennedy
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528795/bmid_kennedy-65867015cc8e2.jpg 4 151 151

Vlci z Wall Street série

< 3. díl

Kennedy Dawson, mimořádně zdatný makléř z Wall Street, se vypracoval do čela „vlčí“ smečky díky schopnosti činit ve správnou chvíli správná rozhodnutí. V něčem se ale rozhodně přepočítal – když s kamarády uzavřel dohodu, že nedopustí, aby se mu jejich asistentka Kate dostala pod kůži. Jakkoli je chytrá, šikovná a nádherná, mít s ní pletky nepřichází v úvahu. Kate Henleyová nemá tak riskantní práci jako bankéři, ale přece jen o riskování něco ví. Nesmí totiž podlehnout nebezpečné přitažlivosti k nesmírně sexy šéfovi, do něhož se kdysi zamilovala, jenže Kennedy nejevil známky toho, že by se jí citová investice mohla vyplatit. Když se jí začne dvořit jeho bratr, Kate připadá, že už ji nic lepšího potkat nemůže. Jack je šarmantní, bohatý, velmi pozorný a staršímu bráchovi jako by z oka vypadl. Kennedyho to přiměje k zamyšlení. Jenže pokud má získat Kateino srdce, musí uzavřít smlouvu na celý život A přesvědčit ji, že tentokrát stojí za to riskovat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Huge Deal

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kennedy. Přihlašte se a napište ho.

dencazrnu
22.11.2024 3 z 5

Upřímně jsem ráda, že už to byl poslední díl z této série, která pro mě bohužel měla sestupnou tendenci. Jak to skvěle začalo, tak poslední díl už prostě nebyl ono. Kennedy mi hrozně lezl na nervy tím, jak byl pan „moudrý“, ale přitom byl úplně totálně natvrdlý. Chvilku to možná bylo roztomilé, ale s dalšími přečtenými stránkami mi to lezlo spíš na nervy. Celkově mi tady chyběla ta chemie, jako tomu bylo třeba u Iana. Ani humorné to nebylo, spíš bych to hodnotila jako takový ten průměr. Kniha neurazí, nenadchne a já už po pár dnech jen těžko vzpomínám, co se tam vše dělo. Jediný závěr si pamatuji, a to jen proto, že mi přišel fakt pitomý a zbytečný. Zakončit se to dalo s větší noblesou. Za sebe tedy doporučuji maximálně první dva díly z této série, které byly příjemnou změnou a oddechovkou. Tady to už však nefungovalo, čeho je moc….

rampapa
19.11.2024 5 z 5

Na tenhle příběh jsem se velmi těšila a jsem jim nadšená. Moc jsem si ho zamilovala. Miluji tuhle sérii. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Ála1968
25.10.2024 4 z 5

Prostě takové bez větší zápletky,ale bylo to romantické, vtipné a líbilo se mi propojení se všemi z předchozích dílů

10 nejprodávanějších eknih (květen)

11.06.2024

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Nebo bys jim řekla, ať si jdou za svým? Že se v životě nemůžou vzdát toho dobrého kvůli strachu ze špatných věcí.

Kniha Kennedy v seznamech

2023  77%Ian