Volající přehled

Volající
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490579/bmid_volajici-r5m-490579.png 4 391 391

Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestsellerové série Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová se vyškrábala na kariérní vrchol. Nekompromisní honba za úspěchem si však vybrala svou daň. Její manželství se rozpadlo, už roky nemluvila se svou matkou a kdyby neměla dceru Charlotte, byl by její osobní život v naprostých troskách. Ve svém pořadu si Jordan nebere servítky a city ostatních jsou jí ukradené. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ohradit. Zakřiknutý Bernie si chce zahrát hru a Jordan pobaveně souhlasí. Zdánlivě neškodná zábava se v živém vysílaní, které má miliony posluchačů, rychle změní ve vražedné běsnění a oživí stíny dávno pohřbené minulosti. Byla Jordan skutečně schopná jít za slávou přes mrtvoly? Je toho schopná teď?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino

A Caller's Game, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volající. Přihlašte se a napište ho.

Marekh
25.09.2024 5 z 5

Hlavní postavou je rozhlasová moderátorka JORDAN BRIGGSOVÁ. Nejdůležitější je pro ni kariéra. Její manželství se rozpadlo, už rok nemluvila se svou mamkou. Má dceru CHARLOTTE.

Jednoho dne se do její ranní show dovolá BERNIE, který si chce zahrát hru. Jordan souhlasí.

Kniha je vyprávěna ze zvou úhlů pohledů hlavních postav – JORDAN a COLEHO, který je detektiv.

Kniha působila na mě jako napínavý thriller od začátku do úplného závěru. Před očima se mi promítal film. Myslím si, že podle této knihy by se mohl natočit film a měl by úspěch.

Uvažuji o tom, že bych si od autora ještě přečetl sérii SAM PORTER, která je velmi úspěšná.

maximus13
10.09.2024 4 z 5

To nebyla knížka, ale scénář k dalšímu dílu akční komedie Smrtonosná past. Samá akce, střelba a záporáci. Pár neuvěřitelných scén, ale jinak super zábava. Je potřeba uznat, že to byla zábava číst. Naprosto oddechová kniha.

Dudlík08
01.06.2024 4 z 5

(SPOILER) Jak píše KudrlinkaM, tak jsem také četla sérii s opicemi a ta byla opravdu TOP a hned jak jsem viděla tuhle knihu, tak jsem ji musela mít. Bylo to úplně o něčem jiném než série s opicemi a vlastně ani nevím jak úplně hodnotit. Ze začátku jsem si říkala, že je to hrozná nuda a nedává mi kniha smysl, ale jak se člověk trošku více začetl a zjistil proč dělá Bernie to co dělá, tak jo, dobrý :)

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

Kniha Volající v seznamech