Volání divočiny (komiks) přehled
LLoyd S. Wagner
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příbehy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování přibližuje Buckův příběh čtenářům již od 9 let. Úžasné obrazové ztvárnění a velmi čtivý text jim pomohou užít si toto zajímavé a napínavé vyprávění. Buck je čtyřletý pastevecký pes hýčkaný svým pánem a jeho rodinou. Jeho životse změní ve chvíly, kdy je unesen a prodán, aby služil během zlaté horečky na Klondiku a tahal těžké sáně hlubokým sněhem. V novém prostředí brzy zjistí, že jeho prvotní instinkty převažují. Naučí se nejen přežít, ale ve svobodném, volném a divoém životě nakonec najde zalíbení.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2010 , GradaOriginální název:
The Call of the Wild, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volání divočiny (komiks). Přihlašte se a napište ho.
Ačkoliv je to komiksové zpracování, nic to neubírá na kvalitě dnes již klasického díla. Doporučuji
Knížka (nebo spíše komiks) se mi líbila, akorát je hodně krutá a dost zabíjení. Jinak čtení dobrý. 4 hvězdičky stačí dobrý příběh krásné obrázky a krásný děj v knize. Mě se líbí a je vidět že vám taky . Doporučuji .
Krásný příběh. Alets
Kniha Volání divočiny (komiks) v seznamech