Vrah andělů přehled

Vrah andělů
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535748/bmid_vrah-andelu-660ffe9924f6a.jpg 4 402 402

Jessica Blackwood série

1. díl >

Hacker, který si říká „Čaroděj“, se nabourá do webových stránek FBI a umístí na ně šifru odkazující na hřbitov v Michiganu, kde je objevena mrtvá dívka vylézající ze země jako kdyby se snažila vydrápat z vlastního hrobu. Jessica Blackwoodová se má stát nastupující hvězdou dynastie iluzionistů, ke své problémové rodině se však otočí zády a rozhodne se začít nový život jako policistka. Když však poradce FBI, doktor Jeffrey Ailes, objeví jistý starý kouzelnický časopis, obrátí se Jessice svět vzhůru nohama. Tváří v tvář zločinu, který se na pohled vzpírá jakémukoliv vysvětlení, nemá Ailes co ztratit – ale může mnohé získat – jestliže zariskuje a vsadí na agentku vychovanou v prostředí, kde je i zdánlivě nemožné běžnou věcí. Mrtvola na hřbitově představuje teprve první z Čarodějovy série temných zázraků. Dokáže se Jessica, vržená do středu mediální pozornosti a tlačená časem zbývajícím do dalšího zločinu, vypořádat s vlastní minulostí a zarazit řádění zvráceného vraha? Pokud ne, může se sama stát jeho další obětí... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Témbr

Angel Killer, 2014

Interpreti: Jana Stryková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vrah andělů. Přihlašte se a napište ho.

March
02.01.2025 4 z 5

AUDIOKNIHA, skvěle načteno, Jana Stryková je prostě správná volba.
Kniha byla skvělá, nejen tím, že nám autor odkryje iluzionistické triky, ale i to napětí, to co všechno Jessica objeví, jak jí to pálí:-)....nestačím se divit. Jediná vada na kráse je pro mě závěr....ale to je asi důvod, sáhnout hned po druhém díle...jdu na to

HollyUndead
18.12.2024 4.5 z 5

Musím říct, že mě velice překvapilo, jak se mi propojení kriminalistiky s iluzemi a "čarodějnictvím" líbilo. Byl jsem hodně zvědavý, jak tuhle tematiku autor pojme. Knihu jsem zhltnul jako malinu skoro za dva dny (jsem pracující člověk). Také na mě udělalo dojem, že Mayne čtenářům prozradil podstatu či detailní provedení mnoha kouzelnických triků. Do detektivního prostředí to skvěle zapadlo. Příběh byl napínavý a zajímavý od začátku až do konce. Nechci říct, že by mě konec zklamal, byl ale o něco slabší, než bych podle průběhu knihy očekával. Hlavní postava na mě působila velice sympaticky, nicméně mi trochu kazila dojem taková šedá eminence v pozadí, o které se pouze zmíním, ale budoucímu čtenáři neprozradím, o koho se jedná. Těším se však na další pokračování této série.

moudivlacek
11.12.2024

Milujete magii a pořád nechápete, jak to ten kouzelník a iluzionista provedl?
Tak k tomu přidejte vyšetřování vraždy, které má navenek vypadat jako zázrak, FBI má ve svém středu bývalou profesionální iluzionistku agentku Jessicu.
Ta ví, že co vidí, je iluze, ale musí zjistit jaká a hlavně o tom zprvu přesvědčit své kolegy. V její minulosti je tajemný muž Damian, chvíli spolu chodili, jenže odhalila lži. On jí dává nápovědy a svým způsobem na ní dohlíží podle svého. Přestože ho o nic nežádá.
Vraha Čaroděje honí Čarodějnice....
Kdo z koho to nakonec bude, si přečtěte sami. Za sebe knihu rozhodně doporučuji.

Nový případ agentky Jessicy Blackwoodové

14.06.2024

Nový případ agentky Jessicy Blackwoodové

05.10.2023

Dvanáctý ročník KNIHOMÁNIE startuje v pátek 21. října 2022

21.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Vrah andělů v seznamech