Vrah je v každém z nás 2 přehled
Lucie Bechynková , Jan Štoček
Vrah je v každém z nás série
< 2. díl
Elitní detektiv z pražské mordparty Jan Štoček opět zapátral v paměti a vytáhl na světlo světa další zásadní případy své kriminalistické kariéry. Spolu s Lucií Bechynkovou, zakladatelkou oceňovaného podcastu Opravdové zločiny, vás zavede přímo na místo činu. Jak probíhalo vyšetřování mediálně známých případů a co šokuje i otrlého kriminalistu? To a mnoho dalšího zjistíte ve strhujícím vyprávění o všech podobách policejní práce.... celý text
Detektivky, krimi Literatura česká
Vydáno: 2024 , VoxiInterpreti: Martin Zahálka , Lucie Bechynková
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vrah je v každém z nás 2. Přihlašte se a napište ho.
Pan Štoček je pro mě vždycky záruka kvalitního vyprávění (má prostě dar, aby ho lidi u mluveného slova poslouchali)
I přestože jsem spousta těchto příběhů znala (i v rámci studia) nedalo mi to si to od něj přečíst znovu. :))
Díky za všechnu práci těchto lidí, kteří nasazují vlastní bezpečí na ochranu potřebným :)
Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)
15.10.2023
Kniha Vrah je v každém z nás 2 v seznamech
Audiokniha, takže spíš poslechnuto. Poslouchalo se dobře, přestože se o krimi zajímám, případy jsem neznala. Některé měli velmi zajímavé rozuzlení, jiné naopak takový průměr. První díl se mi líbil asi více, ale může to být způsobeno tím, že jsem ho četla oproti poslechu.