Vražda Kafkova vnuka přehled
Jaroslav Kuťák
Když obyčejný sběratel drobností objeví tajemství minulosti, které může mít celosvětový dosah, neví, zda sebere odvahu, aby se ujal temných příběhů sám a šel po stopách, které se zdají být nebezpečně zameteny. Slavný spisovatel Franz Kafka měl mít syna s přítelkyní své snoubenky Felice Bauerové, Grete Blochovou. Podle svědků o něho neprojevoval pražádný zájem, protože nevěřil, že je malý Martin jeho dítětem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda Kafkova vnuka. Přihlašte se a napište ho.
Tohle dočíst mě stálo víc než hodně přemáhání a přemýšlím, jak se odměním kamarádovi, který mi tuhle spisovatelskou "perlu" podstrčil. Jednu hvězdu dávám, jde přece jen o českého autora, ale označení za odpad by tomu sedělo lépe.
Tak mi pan Kuťák zase vymazal harddisk – pokolikáté už! Zase jsem nevěděl “jak jsem se tam dostal- tabula rasa, vole“. Mao, Lenin, Hitler, Jablonec, Berlín, Bruggy, délka pohlaví a nevím co ještě a k tomu samozřejmě nejvíc Franz Kafka, ale vražda nikde. Samý umění, „ty vole“, – dlouhatanánské výpisy z obskurních divadelních her, popisy masáží a masážních souloží s děvkami, sběratelských onanií a koupání na Adama a Evu. Jen ten golf tam chyběl. Kdo tohle pobere je u mě king.
Kniha Vražda Kafkova vnuka v seznamech
v Mé knihovně | 6x |