Vražda na faře přehled

Vražda na faře
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554094/bmid_vrazda-na-fare.jpg 4 749 749

Slečna Marplová série

První románový případ slečny Marplové! Na faře vesničky St. Mary Mead dojde k vraždě. Obětí se stal člověk, jehož neměl rád ani zdejší duchovní. Kdo to provedl, když motiv měli úplně všichni? Policisté vztahům mezi místními nerozumějí, ale naštěstí je tady bystrá slečna Marplová. Tahle svérázná dáma zná všechny drby a jejímu bystrému oku nic neunikne! Jenom ona dokáže ve změti pravých i falešných stop rozpoznat ty, které povedou k odhalení pachatele...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Kalibr

The Murder at the Vicarage, 1930

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda na faře. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
03.01.2025 5 z 5

Začátek byl takový zmatený než jsem se zorientoval v tolika lidech ale pak jsem byl velice spokojen

Radous
24.12.2024 3 z 5

No, nějak jsem se do toho nemohl pořádně začíst - a to to má jen něco přes 200 stran. Navíc je to teda dost zalidněné a já se v tom vývoji nějak ztrácel. Ale jinak to je milé čtení a i sem tam anglicko-humorné.

HáMaPé
13.10.2024 4 z 5

Vražda na faře - příběh vypráví pan vikář, který se jako nejvíce zainteresovaný podílí na řešení vraždy. Vraždy, kterou si tak trochu přivolal. Vražda byla velice dobře promyšlena, naplánována a posléze i provedena. Naštěstí všímavá sousedka slečna Marplová přijde záhadě na kloub dříve než se stane další vražda a vína spadne na hlavu tuneláři farního fondu.

Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)

21.07.2024

Kniha Vražda na faře v seznamech

v Přečtených1 154x
v Mé knihovně365x