Vražda ve mlýně přehled

Vražda ve mlýně
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539291/bmid_vrazda-ve-mlyne.jpg 5 13 13

Záhady Redmonda a Haze série

< 3. díl

Jason Redmond a Daniel Haze musejí vánoční ples opustit dřív, než by si přáli. Na mlýnském kole se totiž našla mrtvola v poněkud choulostivé poloze a je potřeba vypátrat, kdo za touto ponižující vraždou stojí. Redmond a Haze zkoumají, čím se Frank Darrow provinil, že vrahovi nestačilo pouze ho zabít. Kdo k němu mohl chovat takovou zášť? Zapletl se notorický pijan s někým, s kým neměl? Vyšetřovatelé ve snaze určit motiv rozplétají jeho všemožné vztahy a docházejí k šokujícímu odhalení s vážnými následky. Inspektor Haze, jenž nedávno povýšil na hodnost inspektora, potřebuje případ vyřešit, aby měl u brentwoodského policejního sboru úspěšný start, ale blíží se Vánoce, které by mnohem raději trávil se svou manželkou Sarou. Kapitán Redmond, Američan s anglickým šlechtickým titulem, který na aristokratické poměry vede vysoce nestandardní domácnost, se zase musí vyrovnat se svou minulostí, aby se mohl začít soustředit na budoucnost. Podaří se jim společně dopadnout vraha od opuštěného mlýnu?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Murder at the Mill


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda ve mlýně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

Galadwen
předevčírem 5 z 5

(SPOILER) Pokračování série v duchu předchozích dílů, tentokrát s poněkud bizarní vraždou a spoustou osobních peripetií obou vyšetřovatelů a jejich rodin. Tentokrát se totiž zejména Redmond víc než vyšetřování věnuje svému soukromému životu. Jediné, co mi příliš nesedělo, byl dost laxní přístup obou hlavních hrdinů k uměle vyvolanému potratu jedné z postav.
Kniha je rozhodně pro milovníky těch detektivek, které nejsou příliš komplikované a zároveň věnují pozornost nejenom mordování, ale i soukromí vyšetřovatelů a vývoji jejich vztahů, takže je dobré díly číst chronologicky. Stále se čte svižně a příjemně, těším se na další pokračování.

Mája777
16.09.2024 5 z 5

Tuhle sérii miluji. Vražda na tajemném místě, několik podezřelých, ze kterých postupně zůstane ten jeden pravý. Redmonda a Haze jsem si oblíbila a je skvělé sledovat nejen jejich vyšetřování, ale i jejich životní peripetie. Jenom Cecilie mi tam neseděla, byla tam nějak navíc. Jinak tuto sérii doporučuji.
(16. 9. 24 - 20 869 - 48)


Související novinky (1)

Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)

11.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražda ve mlýně v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených13x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit31x

Autorovy další knížky

2023  84%Vražda v kryptě
2023  90%Vražda v opatství
2024  98%Vražda ve mlýně
Skrýt reklamy