Vraždy s odstupem přehled

Vraždy s odstupem
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458588/bmid_vrazdy-s-odstupem-qlX-458588.jpg 4 18 18

Mladý lékař Marek Dostál přijíždí do malebného města na Vysočině, aby zde zahájil svou praxi. Hned první den jeho nové kariéry nezačne dobře, jeho zdravotní sestra, kterou zdědil po svém předchůdci, nepřijde do práce a nebere ani telefon. Jeho nejhorší obavy se záhy naplní, když najde ženu mrtvou. Případu se ujímá tým majora Krčila z jihlavského oddělení vražd. Marek, nadšený konzument klasických detektivních příběhů, nehodlá zůstat stranou a v rámci svých skromných možností se snaží s pátráním pomoci. Zanedlouho však dojde k další vraždě... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraždy s odstupem. Přihlašte se a napište ho.

babystar
05.10.2024 4 z 5

Detektivní příběh o tom, že pomsta nemusí být vždy sladká. Námět byl zajímavý. Dávný prohřešek + psychopatický jedinec = několik vražd. Zpracování trochu "školometské", přesto jsem knihu přečetla na jeden zátah. Vraha jsem odhadla krok před policií. Na to, že je to asi prvotina, to nebylo špatné. Že by nám rostla nová česká autorka detektivek?

pinar
28.05.2022 5 z 5

Přidám pozitivní hodnocení - i když jsem vraha uhádla asi v polovině knížky, stejně mě příběh bavil. Autorka píše čtivě, postavy jsou uvěřitelné, zajímavé, pořád se něco děje. Není to nějaká hluboká literatura, ale byl to pro mě příjemně strávený čas.

bazyk21
29.08.2021 5 z 5

Svěží lehký čtivý příběh s dramatickým rozuzlením. Na léto úplně nejlepší.

Knižní novinky (14. týden)

04.04.2021

Kniha Vraždy s odstupem v seznamech