Vražedné kafe přehled

Vražedné kafe
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544882/bmid_vrazedne-kafe.jpg 4 27 27

Vražedná linie série

1. díl

Asi jako každá holka jsem vyrůstala s představou, že potkám kluka, vdám se, budu s ním mít pár dětí a tak dále… všichni tu pohádku známe. Jenže moje pohádka má zvrat, se kterým jsem nepočítala. Z mého vysněného prince se vyklubal nájemný vrah, takže nejenže se musím potýkat s morálním dilematem, ale ještě do toho musím řešit mrtvoly. Co na to víc říct? Bude sranda jako na pohřbu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedné kafe. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

Marfiinek
předevčírem 5 z 5

Za mě super kniha. Přečteno jedním dechem. Když jsem uviděla obálku knihy tak už jsem byla nalomena si ji přecist a po přecteni anotace bylo jasný, ze si ji musim přečíst. Líbila se mi chemie mezi hlavními hrdiny, napětí akce prostě vše co kniha má mít tak měla. Knihu můžu jen vřele doporučit.

Jita160
předevčírem 5 z 5

U Vražedného kafe jsem se neskutečně bavila. Příběh je protkaný černým,sarkastickým humorem, který mě sedl jak vidle do hnoje. Katie a Andy se doslova dokopaly k lásce. Ona majitelka café baru a on nájemný vrah. Katie je milá holka ,ale svým způsobem narušená ,protože se vědomě zamiluje do nájemného vraha z dysfunkční rodinou.. Zbožňuji vtahy kde po sobě házejí nádobím:-D. Skvělé,originální, zábavné a nepředvídatelné.
Vřele doporučuji!!!


Zonia0118
22.09.2024 2 z 5

Tak toto za mě rozhodně ne. Prvních 20 stran bylo perfektních, pak už to však šlo jen z kopce. Vyjadřování hlavních postav bylo za mě kolikrát pubertální, sex hodně špatný a z drsňáka se stala za sekundu omáčka se slzami fůrt na krajíčku. Situace se v této knize dost často opakovali, takže kdyby měla kniha asi tak o 100 stran míň, nic by se nestalo. Škoda, kniha začínala slibně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražedné kafe v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených31x
v Doporučených1x
v Knihotéce62x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2024  85%Tatér
2024  79%Vražedné kafe
Skrýt reklamy