Vražedná temnota přehled

Vražedná temnota
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539383/bmid_vrazedna-temnota.jpg 5 651 651

Když strážce parku narazí v lese na těla Valerie a Tylera Yatesových, detektiv Josie Quinnová tuší, že jde o víc než jen o náhodnou otravu. Pitva jí dá za pravdu – Valerii někdo před smrtí do krku hrubě zastrčil přívěsek. Při prohledávání okolí objeví Josiin tým třetí spací pytel, což naznačuje, že u ohně mohl být tu noc ještě někdo. Byla to neznámá pohřešovaná oběť? Nebo podezřelý na útěku? Mohla by to být žena, která chvíli nato vyběhla z lesa přímo pod kola Josiina auta? Indicie Josii vedou na místa ukrytá hluboko v lese – do propletených jeskyní a na statek mimo civilizaci, kam se lidé chodí schovávat a kde se setkají s mladou dívkou s vyděšenýma očima a obvázanými zápěstími, která ví víc, než říká. Druhý den ji však najdou mrtvou. A se shodným přívěskem… Josie musí zjistit význam smrtelné ozdoby a dopadnout zvráceného vraha dříve, než přijde o život další nevinný člověk. Nebo už je příliš pozdě a vše pohltí temnota?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , Cosmopolis

Cold Heart Creek, 2019

Interpreti: Jitka Ježková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná temnota. Přihlašte se a napište ho.

Abikk
předevčírem audiokniha 4 z 5

Knihy od Lisy Regan poslouchám převážně jako audio. Jitku Ježkovou mám ráda, ale na interpreta detektivky Quinnové mi prostě nesedí. K příběhu mohu dodat, že jsem se opět bavila. Je to napínavé a má to spád. Nahlédneme také do minulosti Josie a zase jí půjde tak trochu o život :o) Sektářské příběhy ráda nemám, ale tady mi to nijak nevadilo.

mataj
29.10.2024 5 z 5

U této autorky si můžu být jistá, že příběh bude mít spád a bude zajímavý. Dá se říct, že kniha se čte sama. Aby Josie vyřešila nejnovější vraždy a únos, musí odhalit, co se odehrává uvnitř sekty. A i když samotné rozuzlení za mně pokulhávalo, s klidem dávám plný počet.

Šárka88
24.10.2024 5 z 5

Audiokniha- Jitka Ježková

Sedmý díl Josie byl na poslech celkem napínavý, líbilo se mi to a podání pachatele jsem odtušila správně. Je tu dohromady i Josiina minulost, která ji provází hlavně v noci, jsem ráda, že Noah stojí při ní a vše na konci dobře dopadne a do dalších dílů nám přibyl i Trout. Předčítání Jitky bylo opět skvělé.

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

10.11.2023

10 nejprodávanějších knih (44. týden)

08.11.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Vražedná temnota v seznamech