Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku přehled

Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51884/bmid_vsechno-co-v-zivote-opravdu-potrebu-OJw-51884.jpg 3 8 8

Každou situaci, do níž se v životě dostanete, už před vámi musel někdo řešit - ať jde o seskok z letadla se zpožděným otevřením padáku, působení narkotik či třeba velkou finanční prohru v pokeru. Z této základní životní pravdy vychází Marinacciův neobvyklý průvodce do nejrůznějších životních karambolech i běžných lidských problémech. Vtipnou, bezprostřední formou vám poradí, jak si vybírat přátele či milenku, jak získat autoritu u podřízených a obdiv u nadřízených, jak se naučit překonávat i ty nepřekonatelné překážky, jak si v krizi zachovat chladnou hlavu a nikdy neztrácet humor - a spoustu dalších velice užitečných věcí. A že si jako modelový příklad občas vybírá Star Trek a jeho neohroženou posádku, je jen zákonité: kde jinde než ve vesmíru můžete řešit tak zásadní etické otázky, jako je pochopení smyslu života a naší role v něm?... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

All I really need to know I learned from watching Star Trek


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

jiri.janak
23.09.2014 2 z 5

Ikdyž se autor zjevně inspiroval u Robert Fulghuma a jeho "Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce", tato Star Treková verze zdaleka nedosahuje zábavnosti originálu. Některé části jsou vtipné, některé se snaží být inspirující, ale většina z nich mi přišla nudná - jako kdyby se autor jen snažil zvětšit rozsah knížky.

Obecně je knížka ok, snadno k přečtení za jeden večer, ale spíš vás přiměje zamyslet se, co jste si ze Star Treku vzali vy, než by vám něco dala.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku v seznamech

v Přečtených11x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst1x

Autorovy knížky

1996  50%Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Skrýt reklamy