Všechno je jednou poprvé přehled
Iva Lecká
![Všechno je jednou poprvé Všechno je jednou poprvé](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121293/vsechno-je-jednou-poprve-121293.jpg?v=1334959118)
Podtitul: aneb Ještě jsem se nezbláznila Po své úspěšné knize Deník šílené matky si Iva Lecká myslela, že už bude mít klid, že strašné a šílené události se jí budou vyhýbat aspoň deset let. Omyl. Od chvíle, kdy se vdala a stará se o syna Tobiáše a manžela, neustále prchá před pohromami. S rafinovanou ženskou nadsázkou to vylíčila ve své nové knize a celkem upřímně přiznává, že všechno, co ji v životě potkalo poprvé, stálo za to. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno je jednou poprvé. Přihlašte se a napište ho.
![Kačka195 Kačka195](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Musím říct, že tuto knihu jsem četla jen kvůli čtenářské výzvě a i přesto, že má pouze 135 stran, jsem ji skoro nemohla dočíst. Pořád jsem ji odkládala. Nebyl to můj šálek čaje.
![zuzepka zuzepka](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44892/44892.jpg?v=1382108652)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Úsměvné vyprávění ze života.V některých pasážích jsem si i zavzpomínala.Příjemné čtení na dovolenou.
Kniha Všechno je jednou poprvé v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
2011 | ![]() |
2018 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2024 | ![]() |
Iva je má oblíbená moderátorka rádia, denně jí poslouchám a když jsem zjistila, že je i spisovatelka, přála jsem si její knihy k vánocům. Knížka má 7 cyklů povídek. Jak už to většinou bývá, některé jsou slabší, čekala jsem více dějově úsměvné. Trochu mi obsahově připomíná okopírovaný styl Haliny Pawlowské. Nejvíce mě pobavila pasáž Chalupářské hry.